Ti mit csinálnátok? Nem tudok aludni Tőle.
Sajnos ezen keresztul kell menned.Elobb utobb rajon.:-)
Nincs segitseged???
Bocs a helyesirasert:-)
Megvigasztallak: addig, amíg meg nem tanul visszafordulni. Kisfiam hat hónapos és nemrég ugyanezt játszottuk mi is. Amióta megtanulta a forgást mindkét irányba, azóta azért kelek éjszakánként, mert az oldalán elalszik és éjszaka valamikor megbillen az egyensúlya, hirtelen hasra fordul és megriad, felsír. Visszaforgatom és alszunk tovább. De a negyedik ilyen után már nem őszinte az én mosolyom sem.
Szóval, mindig lesz valami, nyugi! Kitartás, nem vagy egyedül :)
Nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez lesz, amikor feláll! Merthogy felhúzza magát és kapaszkodik, de egy idő után elfárad, visszaülni meg nem tud, úgyhogy sír, akkor meg azért kelt fel folyton. Sajnos ezt ki kell bírni, bár én jobban örültem volna, ha elkezd sírni (már a felállásnál), mert az én kisfiam nem sírt, egyszerűen elengedte az ágy szélét és én a puffanásra keltem éjszaka 2 óránként! Na az sokkal rosszabb volt, mintha sírt volna! Kitartás, ezen is túl lesztek!
Egyébként, ha megnézed a kis könyvet látni fogod, hogy 6 hónapos korára kell tudnia hasra és visszafordulni! És ez az alaphelyzet, amikor nincs vagy nem volt egyéb gond! Szóval nem vagytok lemaradva egy kicsit sem. Az oké, hogy van baba aki 3 hónaposan forog. Az én fiam 5 hónaposan mászott, egyedül felült és meg is ült támaszkodás, kapaszkodás nélkül. 6 hónaposan állt, 7 hónaposan kapaszkodva lépeget, akár úgy is, hogy nem fogom a kezét, hanem kapaszkodik (mondjuk bármibe, ami olyan magas) egyedül. De nem ez az alap. Előfordul az ilyen, de ez ritkaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!