A babám vákummal és kulccsonttöréssel született. A későbbiekben lehetnek problémák?
Az hogy hány órán át születik a baba, vagyis mennyi ideig tat a szülés szerintem nem okozója, ahogy te állitod.
Velem édesanyám vagy 6 órán keresztül kinlódott.
De mit szeretnél tenni? Alacsony vagy, a babád nagy lett, valószínűleg bent sem volt túl nagy helye, ez is lehet oka az izomcsomósodásnak. Vákuummal született, mert valószínűleg baj lett volna, ha nem segítenek neki. Ezért akarod őket feljelenteni? Bent volt a szülőcsatornában, ott már nincs császár.
Az én fiam fogóval született, 3 órás kitolás után, ő 3900 grammal és 55 cm-el. Semmi baja nem lett, nem volt letapadása, már 3 éves, tökéletesen fejlődő gyerek. Örülök, hogy segítettek fogóval neki és egészséges.
Abban igazad van, hogy a záróra rá kellett volna írniuk a vákuumot. Azt mondjuk sokkal érdekesebbnek tartom, hogy szívműtét után természetesen szültél, de biztosan volt oka. A helyedben most már ezt a dolgot elengedném (biztosan nehéz) és a babámmal foglalkoznék. A dévényes biztosan rendbe tudja tenni a nyakát és nem lesz semmi gond.
Amúgy igen, szerencsés vagyok, mert tapasztalt emberekkel szültem, akik tudták használni a fogót.
Egyébként fogadott dokinál szültél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!