Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fürdésnél véletlen ivott a...

Fürdésnél véletlen ivott a vízből Lehet baja?

Figyelt kérdés

Van egy kis pohárka amivel locsolom rá a vizet.

Tele van játékkal de neki az kellene,persze nem adom oda neki!.fürdetőt öntöttem a kezemre és mire odanéztem kortyolgatott a pohárból,azonnal elvettem,nem sokat ivott mivel nem volt benne viz..max az aboár korty ami benne volt mikor kiemelte...

2015. ápr. 8. 19:51
 1/9 A kérdező kommentje:
9 hónapos
2015. ápr. 8. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
az égvilágon semmi baja nem lesz tőle... kevés olyan baba van aki soha nem ivott még a fürdővizéből (ha van egyáltalán) :)
2015. ápr. 8. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz. :)

Sőt lesz, hogy direkt csinálja majd. ;)

2015. ápr. 8. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:

De cuki vagy :)

Már mi baja lehetne a tiszta víztől? (Ha jól értem pont akkor tetted volna bele a fürdetőt) De ha már volt benne, akkor se lesz baja ennyitől, ne aggódj!

Szerintem nyugodt fejjel meg fogod Te magad is mosolyogni a kérdésed :)

2015. ápr. 8. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Meg nagyon sokszor fogja megkostolni azt a vizet! Ne aggodj, nem lesz baja, meg akkor se, ha belepisilt. :)
2015. ápr. 8. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire rágörcsölni a dolgokra. Semmi baja nem lesz a babádnak nyugi.
2015. ápr. 8. 20:39
 7/9 Ditta323 ***** válasza:
Lányom 7 hós. Van, hogy hasal a vizben (imádja), benne habfürdője illetve tusfürdő. Belekortyolt már ő is. Semmi baja.
2015. ápr. 8. 21:58
 8/9 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Nálunk csak olyan van, hogy véletlenül nem ivott! :D Ne aggódj, semmi baja nem lesz!
2015. ápr. 8. 23:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Mindenkinek ment a zöld kéz 😊

Viszont valakinél véletlenül felrenyomta a felig hasznos válaszra...veletlen volt...

2015. ápr. 16. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!