6 és fél hónapos baba már érthet, tudhat ilyet, vagy csak véletlen?
Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre, hogy ha kérdezem a babámat, hogy "hol az anya orra?" akkor egy szégyenlős mosoly kíséretében megfogja vagy megrángatja az orromat :D. Direkt többször is megkérdeztem, és mindig odanyúlt végül. Ez véletlenül jöhetett ki így, vagy már értheti?2015. márc. 7. 08:47
1/3 anonim válasza:
Nagyon aranyos lehet, de ez most még csak véletlen.
Kérdezd meg tőle, hogy hol van a füled/szád/szemed/stb. valószínű, hogy akkor is az orrod után fog nyúlni, mert az "áll ki leginkább az arcból", azt tudja jól megfogni.
3/3 anonim válasza:
Én a babámnak 7 hónaposan kezdtem el tudatosan mutogatni 2 dolgot (cica, baba), először csak a cicát mutattam neki és minden nap több alkalommal mutattam neki és ismételgettem, hogy "ott a cica". Most 8 hónapos és ha kérdezem, hogy "cica?" akkor keresi a szemével és abba az irányba néz, ugyanígy a másik dologgal. Nem megy oda, nem fogja meg csak oda néz. Lehet szerintem ha sokszor ismételgetted neki az orrodat akkor már felismeri. Ha nem akkor csak véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!