Kinel milyen gyumolcs, zoldseg valtott ki allergias tuneteket hozzataplalaskor? Repat probaljuk 3 napja 3oriasi piros pattanas az arcon lehet tole vagy veletlen egybeeses?
Hát nálunk allergiás reakciót semmi nem váltott ki hál isten. Csak az almától fájt az elején a pocija.
Egy pár napig, hétig ne adj neki répát. És inkább védőnő, orvos véleményét is kérd ki.
Minden jót!
Én nyers sárgarépa levével kezdtem a kóstoltatást.
Semmire nem allergiás a fiam.
Szerintem véletlen egybeesés. A répa nem egy allergén zöldség. Legalábbis még nem hallottam répaallergiásról.
Az én kislányom 5 hónaposan a hozzátáplálás kezdetén allergiás reakciót produkált az almára, meggyre, cseresznyére, sárgabarackra,őszibarackra szilvára. Evés közben a szemei körül az arcán vörös duzzanatok, foltok jelentek meg, a szemhéja ödémásodott, a szilvától még a könnye is ömlött. Pattanása nem volt, csak a foga miatti túlzott nyálzáskor.
Tulajdonképpen csak körtét, banánt, sütőtököt, és sárgadinnyét evett kb egy éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!