Még másfél éves fiamnál is lehet koszmo? Az eggyik szemöldökénél van, mint ha hámlana a böre, elég csunya, ez az lehet?
Nem hiszem, h koszmó.
A koszmó ilyen sárgás lerakódás, amit fel lehet lazítani, és le lehet kaparni, de nem hámlás, hanem inkább kidudorodik.
Kend be neki gyógyszertári popsikrémmel, lehet, h a hideg kiszárította.
Szia!
A szemöldöknél is lehet koszmó, az én kisbabámnak is ott volt, igaz, 6 hetesen. Kicsit olyan sárgás színű, megvastagodott volt ott a bőr. Be kell kenni vékonyan olajjal, és várni úgy 20-30 percet. Ettől felpuhul, és le lehet óvatosan dörgölni, én frottírtörölközővel csináltam. Pár nap alatt elmúlik, ha napi egyszer ezt megcsinálod.
A 3és fél éves kislányomnak is még mindig van :( Szemöldökénél,fülénél is szokott lenni neki is.
sajnos ekcémás,nagyon száraz bőrü,és emiatt....állítólag.
Ajánlom menjetek bőrgyógyászhoz! Jobb szakemberrel megnézetni. Inkább kapjon "rávaló krémet,mint pl. a házidoki kisérletezzen rajtatok. (nem mintha feltételezném ;),de fenn áll a veszélye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!