Puhatalpú bőr babacipőt érdemes venni? Tapasztalatok?
Kislányom 8 hónapos, és úgy gondoltam, hogy bentre, meg kocsicipőnek veszek neki ilyet. Eddig jókat olvastam róla. Érdekelne a véleményetek? Akiknek van, azok szeretik? Mekkorát érdemes venni? Babám talpa 10 cm.
Itt megnézhetitek:
Valóban nagyon jók a puhatalpú bőrcipők
a 8 hónapos kislányodnak 18-as méretű cipő a pont megfelelő.
Itt találsz egy mérettáblázatot mellyel könnyen leellenőrizheted, mekkora cipőre van a kislányodnak szüksége:
Sziasztok!
Mindenképpen legyen egy pár puhatalpú cipőcskétek is,kocsicipőnek, első cipellőnek és minden olyan tevékenységhez ajánlom, ahol a lábnak nagyobb mértékű mozgástérre van szüksége pl. kúszás, mászás,játék közben-sarokra ülés, lábujjhegyre állás- játszótéren stb. kül- és beltérre egyaránt kiváló! Vannak már olyan modellek is, ahol kis gumikorong van a talpba varrva a nagyobb védelem és kopásállásóság miatt.
Letölthető talpsablont itt találsz:
Fontos! A cipőnek legalább 5 mm-rel nagyobbnak kell lennie a mért talphossznál!
Érdekes és hasznos tippeket olvashattok a Little Blue Lamb Hungary facebook oldalán.
Örömteli és komfortos felfedezést minden picinek!
Sziasztok!
Már nem ajánlott, hogy tartsa a cipő a bokát is az első lépéseknél? Vagy ezek tartják a bokát is? több helyen is olvastam róluk de nem esett szó sehol erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!