Ezek ciki nevek?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik az Áron, Ármin, Alex, de mindeki leszól és rögtön mást kezd javasolni a következő kifogásokkal:

- Áron: zsidó név

- Ármin: b*zis név

- Alex: kutyanév

Még a rokonság sincs elragadtatva.

2015. ápr. 4. 21:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, milyen nevet választotok, biztos lesz, akinek nem tetszik. Én idegeneknek nem is szoktam megmondani, hogy mi lesz a neve - még nem döntöttünk, kész.

A fentiek közül nekem az Alex nem igazán tetszik, a másik kettő szerintem rendben van. Mondjuk nekem is zsidó nevem van, szóval elfogult vagyok.

2015. ápr. 5. 07:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki egyik név sem. És az Árminnal elfogult vagyok egy kicsit mert a nagy fiamat így hívják és nem meleg. :) De ha az lenne sem szégyenkeznék miatta mivel nem a neve miatt lett az! :)
2015. ápr. 5. 08:32
 13/26 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki nevek!! Nagyon szépek!

Tudnák a buta, tudatlan emberek, hogy milyen sok héber eredetű nevünk van.....Meleg férfit ismerek Mihályt és Tamást is...azokra mégse mondja senki, hogy b**is nevek.

Kutyanév meg bármi lehet...hallottam már Sanyi és Hanna nevű kutyát is...azok is kutya nevek akkor?

2015. ápr. 5. 09:20
 14/26 anonim ***** válasza:

És ha zsidó, vagy latin, vagy bármilyen eredetű név? Rengeteg biblia eredetű név van, és szerintem szépek, mint az Áron is. Olyan nevet adj, amilyet szeretnél, ne halgass senkire, elvégre a Te gyereked! Szüljön a rokonság, aztán olyan nevet ad a sajátjának, amilyet akar!

Az Ármin is szép, különleges. Az Alex annyira nekem nem tetszik, de nekem nem is kell, hogy tetsszen. :)

2015. ápr. 5. 10:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj az, ha egy név zsidó eredetű????

Atyaég ... Hova tart ez a világ???

És akkor a Gábor, Benjamin, Dávid ...?? Ezek mind zsidó nevek!

2015. ápr. 5. 10:32
 16/26 anonim ***** válasza:

Nekem az Ármin nagyon tetszett, ha a második gyerekünk is fiú lett volna, szerintem az Ármint kapta volna.

Alex nevű rokonom van, szerintem ez sem ciki név. Nekem az Áron azért nem tetszik csak mert mindenÁron. :)

Ne foglalkozz a rokonokkal.

2015. ápr. 5. 13:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Áron és Ármin abszolút felkapott név manapság, tehát nem is tudom, hol él, aki szerint ezek ma már cikinek számítanak. Akkor nem lenne tucatnév az újszülöttek között.
2015. ápr. 5. 16:17
 18/26 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező!

Elég hülye lehetsz........

Miért cinkes ha egy név zsidó/héber eredetű?????????

Több ezer ember van akinek zsidó/héber eredetű a neve ,de semmi közük a zsidósághoz.

Az Ármin miért lenne b*zis név????????

Én ismertem Ármin nevű heterot is.

Viszont István nevű meleget is.

Most akkor????

Az István is b*zis név????????

DEHOGY IS!

Alex???

Én max. Rex kutyanévről hallottam ,de Alexről még nem.

Komolyan kérdező ki a tököm vagy te??????

Rohatdul primitív vagy!

2015. ápr. 5. 18:17
 19/26 anonim ***** válasza:
90%

18-as vagyok:

Én ismertem még Ábrahám nevezetű roma keresztényt is!

Na Bumm ,most akkor mi van????

2015. ápr. 5. 18:20
 20/26 A kérdező kommentje:

"Elég hülye lehetsz......

Miért cinkes ha egy név zsidó/héber eredetű?????? "

Te sem lehetsz valami értelmes. Legalábbis szöveget értelmezni biztos nem tudsz.

Köszönöm a normális válaszokat. Akkor nem fog érdekelni, hogy ki mit szól. Bár elég nehéz figyelmen kívül hagyni az állandó okoskodásokat.

2015. ápr. 5. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!