Apukák mennyire segítenek be a gyerekek ellátásába, nevelésébe? Bővebben lent.
A szitu nálunk, van egy 3 éves és egy 9 hónapos lányunk. A férjem szakácsként dolgozik, tehát nem "normál" munkarendben. Nem hajlandó a gyerekeinkre vigyázni, viszont főz, ha kell vásárol, illetve anyagilag próbál mindent előteremteni. Mindig azt mondja, hogy tegyem össze a két kezem, hogy ilyen ezeken a területeken, és fogadjam el, hogy ő nem tud mit kezdeni leginkább a kicsivel ( a nagyot időnként elviszi valamerre). Nekem viszont szükségem lenne rá, mert nincsenek nagyszülők. A húgomra tudom rábízni őket, de ő is állandóan dolgozik, meg nincs mindig kedvük vigyázni rájuk ( a párjával). Van még két barátnőm, ebből az egyik, akire tényleg szinte mindig számíthatok, ha ráér és nem dolgozik, a másik mindig mondja, hogy szóljak, de igazából, érzem, hogy nem szívesen vigyáz rájuk. Mindig megkapom, amikor valakit megkérek, hogy vigyázzon rá, hogy a féjrem, ha otthon van, vigyázzon ő rájuk. Jogos, de ha nem teszi akkor mit csináljak? A férjem állandóan mondja, hogy keressek bébiszittert majd ő fizeti. Én nem szívesen bíznám őket vadidegenre, meg azt a pénzt másra is tudnánk költeni és bánt, hogy nem számíthatok rá. Most a mamám már majdnem 2 hete kórházban van, és csak 2X voltam nála. A férjem nem vigyázott rájuk, be sem ment, a húgom megy szinte mindennap. Persze meg is kaptam tőle, hogy én már be sem megyek a mamához vagy mi van.
Másoknál ez, hogy működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!