Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Apukák mennyire segítenek be...

Apukák mennyire segítenek be a gyerekek ellátásába, nevelésébe? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A szitu nálunk, van egy 3 éves és egy 9 hónapos lányunk. A férjem szakácsként dolgozik, tehát nem "normál" munkarendben. Nem hajlandó a gyerekeinkre vigyázni, viszont főz, ha kell vásárol, illetve anyagilag próbál mindent előteremteni. Mindig azt mondja, hogy tegyem össze a két kezem, hogy ilyen ezeken a területeken, és fogadjam el, hogy ő nem tud mit kezdeni leginkább a kicsivel ( a nagyot időnként elviszi valamerre). Nekem viszont szükségem lenne rá, mert nincsenek nagyszülők. A húgomra tudom rábízni őket, de ő is állandóan dolgozik, meg nincs mindig kedvük vigyázni rájuk ( a párjával). Van még két barátnőm, ebből az egyik, akire tényleg szinte mindig számíthatok, ha ráér és nem dolgozik, a másik mindig mondja, hogy szóljak, de igazából, érzem, hogy nem szívesen vigyáz rájuk. Mindig megkapom, amikor valakit megkérek, hogy vigyázzon rá, hogy a féjrem, ha otthon van, vigyázzon ő rájuk. Jogos, de ha nem teszi akkor mit csináljak? A férjem állandóan mondja, hogy keressek bébiszittert majd ő fizeti. Én nem szívesen bíznám őket vadidegenre, meg azt a pénzt másra is tudnánk költeni és bánt, hogy nem számíthatok rá. Most a mamám már majdnem 2 hete kórházban van, és csak 2X voltam nála. A férjem nem vigyázott rájuk, be sem ment, a húgom megy szinte mindennap. Persze meg is kaptam tőle, hogy én már be sem megyek a mamához vagy mi van.

Másoknál ez, hogy működik?

2015. ápr. 3. 23:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat dolgozik a párom, de például nálunk 90%-ban Ő főz. Nekem sokszor se kedvem, se időm és ő jobban is főz, süt, mint én. A házimunkát felesben csináljuk, általában takarítás akkor van ha ő is itthon van. Amikor ő dolgozik akkor nemigen vagyok itthon, vagy viszem a nagyobbat iskolába, utána szüleimhez kimegyek, vagy barátnőmmel találkozok, mamázunk... Előfordul, hogy hétvégén néha elmegyek este valamerre barátnőkkel akkor ő vigyáz a gyerekekre, párom nem jár el sehová. Amit én kicsit nehezményezek az az, hogy szinte sehova nem jön el velünk. Itthon jól el van velük, de sétálni már nem viszi le, se játszótérre, sehova. Valamelyik nap mondtam neki, hogy menjünk el együtt a Plazaba, mert a nagyobbnak venni kellett ballagási ruhát, de nem tudtam rávenni. Szóval bármit megcsinál, csak ne kelljen kimozdulni.Foglalkozik egyébként a gyerekekkel?
2015. ápr. 4. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!