Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért volt ilyen? Ma készített...

Miért volt ilyen? Ma készítettem először babámnak anyatejjel hígított főzit, amelyet a fagyasztóból vettem ki.

Figyelt kérdés
eddig főzőlével hígítottam,de mivel van egy pár adagom a hűtőben,gondoltam elhasználom..nos ,nem tudom mi lehet a probléma,de ahogy hozzáöntöttem a zöldségekhez,majd elkezdtem turmixolni,hát enyhén szólva nagyon kellemetlen "szaga"volt..nem szeretnék gusztustalan lenni,de szabályosan(tényleg nem tudom máshogy jellemezni)hányás szaga volt..vajon miért?
2010. febr. 18. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül volt baja,pláne,ha a babádon sem veszel észre semmit.Én egyszer kiborítottam egy fél napos tejet,mert konkrétan hányás szaga volt,gondoltam megromlott.Aztán megkóstoltam frissen,töményen (mert cseppenként édes),kb egy evőkanálnyit és annak is ugyanolyan íze volt.Szerintem ez normális.Nálunk.
2010. febr. 18. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Aztán majdnem el is hánytam magam.Tényleg.Első voltam.
2010. febr. 18. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:
nem mertem odaadni neki:-((
2010. febr. 18. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ miben tárolod a fagyóban. Ha zacskóban, akkor szinte mind1iknek "hányás" szaga van. Van olyan gyerek, aki meg sem eszi. (az enyém főzelékbe csempészve megette). Sajnáltam kidobni azt a kb. 3 litert. :( Ha van még tejed, akkor bébiételes üvegben tedd el a fagyóba és akkor nem lesz büdös...
2010. febr. 18. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!