Lehet fagyasztóból kivett ételt, anyatejet étel- v cumisüvegmelegítőben melegíteni?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen melegítőkészülékem, viszont semmi leírást nem kaptam hozzá, soha nem is használtam... lehet a lefagyasztott ételt ebben melegíteni? Illetve: aventos poharakban fagyasztok le mindent, azokat beletehetem az üvegmelegítőben? Nem olvadnak meg? Nekem olyan vékony falúnak tűnnek... Minden választ előre is nagyon köszönök!2011. febr. 7. 12:57
1/4 anonim válasza:
nyugodtan használhatod kiolvasztásra. az abventos pohár nem tudom, hogy belefér-e, a miénkbe nem. tegyél bele vizet mindenképp, így nem olvad meg a műanyag, 40 fokra állítsd. én bébiételes üvegben szoktam a kaját melegíteni ebben.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :o)
és mennyi ideig "készítsem" a 40 fokon? :-/
2011. febr. 7. 13:31
3/4 anonim válasza:
Ha már ki van engedve, csak melegíted, akkor 10, max. 15 perc alatt megvan. Ha kiengeded, akkor figyelgesd, én jóideig szoktam hagyni. Próbálgasd és kitapasztalod. Én nagyon szertetem.
4/4 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm szépen! :)
2011. febr. 7. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!