Fagyasztóból elővett húst tehetek a babám ételébe? 6 hónapos.
Persze!Én mindig megvettem egy csirkemellet, feldaraboltam és adagonként lefagyasztottam.Két naponta főztem neki zöldséggel és burgonyával.
Én adtam neki 6 hónapos kora óta a piskótát, csak ne legyen cukrozva a teteje.Sőt, a köles golyót is szívesen majszolta:)
Persze már tehetsz húst (pl. csirke) az ételébe, a vörös húsokat hagyd a legkésőbbre. Én mindig úgy csináltam, hogy pici darabokat raktam el külön-külön, így mindig csak annyit vettem elő amennyi neki kellett.
Én se babpiskótával kezdtem, egyrészt túl kemény, másrészt agyon cukrozott. Babakekszet adtam neki 7 hónaposan, akkor már jól meg tudta fogni és majszolni. Babakeksz (nestlé, milupa, vagy a fosfovit)
Úgy ahogy az előttem szólók írták,annyi különbséggel,hogy az én babám pl a csirkemellett nem szerette,öklendezett tőle így csirkecombot kifiléztem,kockákra vágtam,folpakkba beletekertem és ment a fagyóba!
Babapiskótát még az 1 évesemnek nem adtam viszont én is babakekszet 6 hós korától!
3. vagyok!
A baba keksz az babakeksz és nem háztartási keksz! A 15 hónapos lányom sem evett akkor még háztartási kekszet, bár most se nagyon, de vettünk neki figurásat, azt megeszi, de oda kell rá még most is figyelni, mert képes nagy darabot leharapni. Amúgy még babakekszet eszik, ő még babapiskótát sem evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!