Szerintetek miért irja sok anyuka itt a gyakorin, hogy egy 15 hos gyereket még ne adjak bölcsibe, mert nagyon kicsi hozzá?
én grafikus vagyok..és nagyon nehéz osszeegyeztetni a gyereket és a háztartást. pláne, hogy annak aki otthon dolgozik nincs munkaideje..bejon egy megrendelés és meg kell csinálni. igy marad az, hogy este 10 tol lehet dolgozni..ameddig birja az ember..de pár nap után már napkozben nem sokat profitál belolem a gyerekem..mivel én hulla fáradt leszek az éjszaka végzett munkáktol. mellesleg Svájcban élunk, itt már mennek vissza az anyukák 5 honap után dolgozni..ugye nem kell leirnom, h itt mennyivel kiengyensulyozottabban élnek a családok?..
9-es szerintem neked még ilyen témába nincs beleszolásod. tudod annak idején a gyerekek nem vehettek részt a felnottek beszélgetésében. na, ez itt most rád érvényes. nincs gyereked, iskolába jársz, ugyhogy fogalmad sincs arrol, hogyan zajlik a -valo életben ez..
A magyarok pesszimizmusa tuti nem a 3 év gyesen múlik,hanem azon pl,hogy még fél évet sem tud sok anyuka otthon lenni a gyerekkel,mivel ha az apukát pl kirúgták a 120 ezret fizető helyről és helyette csak gyorsan 60-80 ezrest talál,akkor abból nem élnek meg.És senki nem úgy vállal általában gyereket,hogy arra számít,lelép az apuka/meghal,vagy elveszíti a jó munkáját.
De én azt nem értem,minek megkérdezni ki szerint kicsi-e egy ennyi idős? Nem mi döntünk a bölcsibe helyezésről,kit érdekel ki mit gondol.Szerintem is kicsi,de ha kell a pénz,tök mindegy ki mit gondol.
Komolan mondom, ez vicc! Vegig olvastam minden valaszt, reakciot, kioktatast, de egyszeruen csak nevetni tudok!
Ket gyerekem van, az egyik ma 14 honapos, a masik 4 eves lesz.
A majdnem 4 eves lanyom felfogja, hogy az ember penzbol el!!!
Egy 4 eves gyerekrol beszelunk, aki erti azt, hogyha valamit venni szeretnenk, stb.. azt KI KELL FIZETNI!
Nem osztogatjak csak ugy puszir.
Ha pedig, kedves 9-es valaszolo ismersz olyan helyet/uzletet, ahol "Szeretet/Szeretlek" szoert cserebe adnak ingyen barmit, akkor szolj, mert beallnek a NEM LETEZO SORBA!
Ugyanis sehol nem adnak semmit ingyen. A facebook-os oldalon letrehozott INGYEN ADOM es tarsai csoportokat ne vedd alapul kerlek. ;)
Kerdezo: a belatasod szerint cselekedj. A gyereked ek ugyis te vagy a legjobb, elso perctol kezdve, amig elni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!