Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan készítitek a paradicsom...

Hogyan készítitek a paradicsomos ételt a babátoknak?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy milyen paradicsomból?Sima paradicsom,megfőzve,vagy nyersen,hámozva,vagy üveges paradicsom lé!?Bár az utóbbi gondolom elég fűszeres...
2010. febr. 18. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazi paradicsomot meghámozom, összekockázom, és krumplival megfőzöm. Csináltam már otthon eltett paradicsomléből, én abba nem tettem semmilyen fűszert.

Megfőztem a krumplit, hozzáöntöttem a natúr paradicsomlevet, és összebotmixereztem.

2010. febr. 18. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyobb bevásárlóközpontokban lehet kapni olyan paradicsomlevet, amiben CSAK paradicsom van. Semmi cukor vagy fűszer. Én abból csináltam. A bio osztályon van, nem ahol a sima öntetek.
2010. febr. 18. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sosem csináltam neki, bébiételben kapott párszor. A doki azt mondta, ugyanúgy, mint a paradicsomlevest, de én azt konzerv sürített paradicsomból szoktam, gondolom a doki nem erre gonolt:-) Nem kínlódtam a magozással, hámozással, paszírozással... Most mama főz neki néha paradicsomszószt.
2010. febr. 18. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor nem ajánlom friss paradicsomból készíteni, mert a külföldiben nem bízom, a magyart meg hormonnal kezelik, -hogy bepirosodjon (belül meg szinte fehér), emellett nagyon sok permetezőszerrel kezelik (fóliázunk, úgyhogy tudom). Ezért inkább paradicsom bébiitalt vettem, ezt öntöttem hozzá a megfőtt krumplihoz. Összerottyantottam, turmixoltam. Ha nagyon savanyú, akkor egy opici cukor nem istenkísértés :)
2010. febr. 18. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nagyon sokat segítettetek! :)

Igen arra én is gondoltam,hogy most nincs olyan igazi finom paradicsom,eddig én is bébiételben adtam csak neki,de gondoltam főznék neki én egyet... Az meg eszembe sem jutott,hogy tényleg,a bébiitalban is van.De megnézem majd a biót is.Köszi még egyszer :)

2010. febr. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!