Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek a feltetlen szukseges...

Ezek a feltetlen szukseges kelengyek? (Meg lesz par kerdesem is bizonyos dolgokrol)

Figyelt kérdés

Babaszoba:

babaagy

pelenkazo

matrac

vizhatlan matrac vedo

gumirozott lepedo (2db)

pelenkazoba szivacs

szivacsra vizhatlan huzat (2db)

Felszerelesek

2 funkcios babakocsi

autoshordozo

pelenka taska

hordozokendo

Furdetes/pelenkazas

kiskad

torolkozo (2db)

babafurdeto

pelenkak (ajandek)

torlokendo (ajandek)

popsi kenocs

Biztonsag/egyeb

Legzesfigyelo

Babakefe

kisollo (itthon van, csak fertotlenitem)

vitaminok

orrszivo

Etetes:

1 db cumisuveg

3db eloke

kesobbiekben etetoszek

Ruhak:

5db 0-3 hos body

5db 0-3 hos rugdalozo

(tobbi ruhakat ajandekba kerhetem)

3db sapka

3 par zokni

kocsikabat

kardigan

2 db vekonyabb pled

2 db vastag pled

kesobbiekben jatekok, fejleszto keszsegu dolgok

ajandekba esetleg babahinta, vagy pihenoszek

2015. ápr. 1. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es megkérdezhetem hol vettél olyan rácsvédőt ami körbeéri az ágyat? nekünk is jól jönne egy olyan
2015. ápr. 1. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
mondjuk a fejőre (kézi is megteszi) szinte 90% hogy szükséged lesz, legalább is én még nem találkoztam olyan anyukával, aki legalább egy heti adagot ne spájzolt volna be a mélyhűtőbe :) arról nem beszélve hogy a melled ha becsomósodik, és belázasodsz, lesheted hogy kiengedjenek a kórházból...ha nem akarsz utolsó pillanatba a férjeddel vetetni, inkább most vedd meg,
2015. ápr. 1. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
hát igen,általában ha kevés a tej azért fejnek,ha sok azért :-) mindkét esetben jól jön
2015. ápr. 1. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:

10-es vagyok 11-nek:

Ikeában.

[link]

nekünk ilyen van de most nézem van nagyobb is

[link]

Ha most vennék lehet inkább ilyet vennék.

12-es kézzel is nagyon szépen lehet fejni, nekem sok volt és amikor feszített csak annyit fejtem le hogy ne fájjon, raktam el belőle de nem itta meg a kislányom felmelegítve így felesleges volt. Amikor fogyott akkor is kézzel fejtem minden szoptatás után, szépen fent lehet tartani az egyensúlyt, túl sokat és túl erősen nem is jó fejni mert nem alakul ki a kereslet kínálat, de ez csak az én véleményem. Én jól megvoltam nélküle.

2015. ápr. 1. 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:
köszi :-) jó,hogy van ilyen is,már elforog az ágy végébe aztán ott lóg ki a lába. meg múltkor nekitolta a fejét,aztán arra kelt sírva. én meg ha tudtam volna,hogy így forog az ágyba,nem veszem meg azt a sok rövidet
2015. ápr. 1. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Szívesen :D Jó szolgálatot tesz még mindig.
2015. ápr. 1. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!