Debrecenhez közel tudtok bababarát és nem drága "nyaralóhelyet" ajánlani?
Figyelt kérdés
Jóliusban szeretnénk majd menni egy pár napra, a kisfiam akkor lesz 10 hónapos. Nem feltétlenül "vizes" helyre gondolok. Előre is köszönöm!2010. febr. 18. 11:26
1/8 anonim válasza:
Remélem érkezik válasz,az én lányom akkor 11 hónapos lesz és mi sem szeretnénk messzire menni.Bocsi:)
2/8 A kérdező kommentje:
Nem jött válasz :-(
2010. febr. 19. 09:03
3/8 anonim válasza:
Szia! A kérdésedből sajnos nem derült ki, hogy milyen szállásra gondolsz, szállodára, esetleg apartmanra? Mi tavaly voltunk Hajdúszoboszlón, ahol egy egész házat béreltünk, 4 felnőttnek és 3 gyereknek. Egyátalán nem volt drága, közel volt a fürdő is, Debrecen pedig tényleg csak pár perc kocsival. Ha érdekelnek a részletek,írj, akkor megkérdezem a barátnőmet (ő foglalta le), hogy pontosan mennyi volt, esetleg megvan-e még a telefonszám.
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Igazából teljesen mindegy, hogy hotel vagy apartman e, amit írtál, érdelekne. Megköszönném ha írnál egy-két infót!
2010. febr. 24. 11:16
5/8 anonim válasza:
11.10-es vagyok, hívtam a barátnőmet, most épp nincs otthon, de ha hazaér megpróbálja megkeresni a tel. számot. Úgy rémlik, hogy kb. 9000 Ft-ot fizettünk az egész házért egy éjszakára (volt 5 hálószoba, 2 fürdő, konyha-étkező, nagy udvar), szóval szerintem nagyon baráti ár volt. De Hajdúszoboszlón rengeteg ilyen kiadó apartman, vagy szoba van, a fél város ebből él, úgyhogy ha rákeresel a neten, biztosan találsz.
Jelentkezek, ha megvan a telefonszám.
6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Előre is köszönöm! Elkezdem a keresgélést, a Páromnak is tetszene Szoboszló.
2010. febr. 25. 07:27
7/8 anonim válasza:
Szia! Megtaláltam a honlapjukat:
[link] itt megtalálod az elérhetőségüket is.
Több szálláshelyük is van, mi a Attila utcai házunkban voltunk.
Jó nyaralást nektek!
Üdv.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2010. febr. 25. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!