Rettegek a bölcsibe szoktatástól, annyira ragaszkodik hozzám a gyermekem, mit tudnátok tanácsolni, hogyan éljem túl, mikor ott kell hagynom?
járj vele játszóbölcsibe, fel fogja fedezni a többi társát, más anyukkákat, játszik veled, egy idő múlva az sem fogja zavarni ha kimész pisilni mondjuk
otthon tanítgasd a kifejezésre, anya most megy, mindjárt jön és kimész a konyhába és visszajössz és szólsz itt vagyok
mindig ugyanazt a kifejezést használd, nyújtsd a távolléti időt
sógornőnél az van elcseszve, hogy nincs meg a fokozatosság. nem bízik abban hogy visszajössz.nem kapásból órákra kell magára hagyni.
először szinte csak kukucsjáték, olya hamar visszajössz, ezt kell nyújtani napról napra hétről hétre
*itt valaki írta is, hogy a gondozók jól elcseszték, mert a síró kicsinek nem azt mondták, amit anyja tanított neki, hogy most "dolgozóba ment és majd jön" hanem egyszerűen azt szajkózták a kicsinek, anya most nincs itt.
etz a negatív fogalmazást amúgy is kerülni kellene. nem azt szajkózni pl hogy elesel, hanem hogy lépj óvatosan, stb
Ilyen kicsiket vinni...
De ket het a beszoktatas,elejen nem hagyhatod ott ugyse.Na meg dolgozni fogsz nem aludni.En is feltem a bolcsitol,pedig nem anyas a kicsi,csak siman nem volt tarsasagban.Bar o ketto mult.Egy honapja kezdtuk.Masodik napon mar ott is hagyhattam olyan jol elvolt.Igaz egy ora volt,mert aztan behanyt mert beteg lett.Kovetkezo heten ment 2 napot.Utana heten kedden mar ott is aludt.
De te jobban rettegsz szerintem mint a gyerek fog.Most belerogzited a feszultseget mar.De amugy is a bolcsisek nevelok,ertenek a kicsikhez.
Ha ez van, akkor nem szabad bölcsibe adni még, mert nem érett rá. Sérülhet.
Ha éhenhaltok a munkád nélkül, az más. Ebben esetben is hosszabb beszoktatási idő kellene, nem két hét. Te el tudod egyébként engedni őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!