A 12 hetes kisfiam kifejezettem utalja a babakocsit, amikor mar kozelitem bele nagyon kezd sirni. Igy eleg nehezek a setaink. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 18:31
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is így volt. A kislányom utálta a babakocsit,amint beleraktam sírt. Azt csináltam,hogy mindig csak egy kis időre vittem ki,a ház körül sétáltunk. Volt,hogy csak 10 percre,de egy nap többszőr. Ha sírni kezdett hazavittem. Ez jó ideig így ment,nagyon nehéz volt,de hozzászokott. Most már szeret babakocsizni:))
2/2 anonim válasza:
Szia!
Vannak kifejezetten a babakocsira szerelhető babajátékok, csörgők. Tegyél bele egyet, az enyém azóta ki se akar belőle szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!