Milyen gyakran mosol a babádra? Aki még csak anyatejes.
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 17:53
2/8 anonim válasza:
1-2 naponta mióta megszületett
de hogy jön ide az anyatej..?
4/8 anonim válasza:
Hetente 1x mosok neki elejétől kezdve. Mondjuk nálunk talán 2x volt h kifolyt a kaki, úgyhogy emiatt nem kellett sokszor mosnom. Bukós sem volt, ritkán jött vissza pici.
6/8 anonim válasza:
Heti 2x, de csak magam miatt, hogy ne gyuljon ossze tul sok vasalni valo. Amugy eleg lett volna egyszer is. Soha nem bukott az en babam se.
Amugy szerintem azert irta, hogy meg csak anyatejet kap, mert az azert fontos, hogy meg nem kezdtek el a hozzataplaast. En meg csak kostoltatom, de 2x annyi a mosnivalo.
7/8 anonim válasza:
Hetente 1-szer.Egyebkent az utobbi idoben nagyon folyik a nyala, emiatt van hogy naponta 3-szor is atoltoztetem, de meg igy sem sikerul megtolteni a mosogepet a pici ruhakkal.
8/8 anonim válasza:
Sosem mostam kulon ra a mienkkel egyutt mosom szuletesetol kezdve a ruhakat. Ugyhogy annyiszor ahanyszor megtelik a mosogep
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!