Mennyit és milyen gyakran eszik 5 hetes anyatejes vagy akár tápszeres bababátok?
Az én kislányom 5 hetesen 3550 gramm, ha ezt beszorzom a 150-el, akkor neki naponta 535 gramm anyatejet kellene megennie, de össze számoltam és bőven többet eszik. Tegnap például 650 grammot evett. Szerintetek ez még normális? Nem túl sok?
Ő ritkán eszik, 24 óra alatt összesen ötször és minimum megeszi alkalmanként a 120 grammot, amíg kevesebbet kap, addig üvölt.
Sajnos a cicimből nem szív ki csak 80-at, utána nehezebben jön és gondolom lusta is, inkább sír, én meg lefejem és kénytelen vagyok cumisüvegből odaadni neki a maradékot és ilyenkor simán letol még 40-60 grammot.
Már olyan is volt hogy 160-at evett meg egyszerre!
Aggódom, hogy nem túl sok e ez így, nem szeretném ha elhízott baba lenne, most hirtelen elkezdett nőni a súlya ahogy sokat eszik.
Ne a mérlegnek/mérésnek higgy, hanem a babának. Ő tudja, mikor elég, és jelzi, ha még kér!
Én szoptatok, NEM mérlegelem mennyit eszik! Most 14hetes, már 4óránként eszik. 5hetesen 2,5-3óránként evett. Amikor elég volt, abbahagyta.
Sztem genetika kérdése is, h elhízik-e vagy sem.
Az én fiam 3850-nel született, most pedig 5900. De hosszú és inkább vékonyabb. Viszont egész nap meg sem áll, annyit mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!