Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Picit megszorultunk anyagilag,...

Picit megszorultunk anyagilag, most már nehezen tudnám megvenni a Jana baba vizet kisfiamnak (7 hónapos). Baj lenne ha most már forralt s vissza hűtött csap vizet kapna? Lelkiismeret furdalásom van.

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön (nyugaton!!! ) nincs is olyan hogy babaviz.
2010. febr. 17. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szentkirályit ihatja,de nem vagyok benne biztos!

De amúgy rajta van a flakonján egy baba,amelyiket ihatja!

De azoknál is úgy van szerintem ,hogy mikor felbontod nem kell forralni,csak mondjuk másnaptól..

2010. febr. 17. 18:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Én először vettem 6 pici Jana vizet, mikor tápszert is kellett adnom a babámnak. Az első 3ból csinált tápszert, aztán kipróbáltam a sima vizet. Azért hagytam meg a másik 3at, mert ha esetleg nem bírná vmi miatt a csapvizet, akkor legyen miből tápszert csinálni. De bírta.(szerencsére)

szerintem egy-kettő legyen azért otthon, mert ki tudja, aztán ha nincs problémátok, akkor ne is vegyél több Janát, inkább költsd másra.

2010. febr. 17. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
hát az most egy kicsit rongyrázós kérdés.Eddig se kellett volna jana vizet adni neki.A forralt sima csap víz épp ugyanolyan.semmi baja nem lesz tőle max kap egy kis eredeti,természeteset is.
2010. febr. 17. 19:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Szentkirályit adhatsz újszülöttkorától!!
2010. febr. 17. 19:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Én mindig is felforralt, majd visszahűtött csapvizet adtam a kislányomnak. Meg tudnám venni a babavizet is, de felesleges pénzkidobásnak tartom.
2010. febr. 17. 19:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindig is jó lett volna ha azt adsz neki. Én lusta voltam erre ezért egy darabig mi is megvettük a Janát de kb. 7 hónapos kora óta Szentkirályit iszik. Azt is lehet újszülött kortól.
2010. febr. 17. 20:23
 18/19 anonim ***** válasza:
soha nem adtam semmilyen babavizet a fiamnak, mindig felforralt és visszahűtött csapvizet kapott, kb. 12-13 hós koráig. Már 19 hónapos, kimondottan jó immunrendszerű 8még egy apró megfázása sem volt a télen), egészséges baba.
2010. febr. 17. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Szentkirályi 100%-ban jó a babáknak újszülöttkortól
2010. febr. 18. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!