Ha máshogyan nem megoldható, elviheted. Arra figyelj, hogy iszonyat hideg van a hűtőpultoknál, nekem extra érzékeny a fülem és érzem, hogy marhára jön a hideg.
Ha csak kiruccannál, de van más bolt a környéken, inkább oda menjetek. Felesleges bármit is összeszednie. 5 hetesnek valóban nem való a tesco, a tömeg, a hangzavar, a fények.
2015. márc. 26. 12:37
22/30 anonim válasza:
Az èn babàm annyira sietett kifelè hogy èpp elkezdtük a felújítàst màr meg is született, így mèg a 4hetesen a kiírt időpont előtt egy hónappal romos lakàsba hoztuk haza èpp egy sarkat ki tudtam alakìtani. Nincs semmi segítsèg mindenhoba vinnünk kellett, orvos persze tudott róla de csak legyintett hogy nem kell túlaggódni az rosszabb... így pàr nappal kèsőbb màr bútorbltban, metroban volt velünk ùgy hogy akkor volt 2,5kg. Most lesz egy èves ès àllítom hogy egèszsègesebb mint a kortàrsai, ùgy voltunk az apjàval mellette egy lakàsban betegek màr 2x hogy nem kapta el....
Nyugodtan viheted!
2015. márc. 26. 12:49
23/30 anonim válasza:
egy kicsit offolom a kérdést, Franciaországban lakunk és itt ilyenrol szo sincs, hogy neme lehet kimenni, vagy elmenni bevásárolni egy pár napos babával.
Svájcban sincs ilyen "tilalom". Annak idején megkérdeztuk, hogy az 6 hetessel már repulhetunk- e illetve hogy felmehetunk a hegyekbe. Ugy néztek ránk, mint a hulyékre..bár annyit hozzátettek, hogy 2500 méter fölé ne menjunk vele. Hogy van ez Ausztriában, Angliában?
Illetve hozzáfuzte, hogy ez egy 30 évvel ezelotti kelet europai gondolkodásmod, hogy nem szabad kimenni és emberek kozé menni a babával.
2015. márc. 26. 14:35
24/30 anonim válasza:
Egy öt hetes (!) gyereknek ez még túl sok inger, hiszen a kutacsa még teljesen nyitott, a rengeteg extrém zaj és fény túlzott megterhelés az agynak, ami később, évekkel később okozhat magatartás- és tanulási zavarokat.
2015. márc. 26. 14:41
25/30 anonim válasza:
Ennyi erővel az utcára se vidd ki ott is nagy a hangzavar.. busz, kocsi, motor stb... kiabáló gyerekek. Fény változása ahogy kilépsz árnyékból majd vissza. Ez mind ugyanúgy inger, mégis sétálnak a babákkal.
2015. márc. 26. 15:39
26/30 anonim válasza:
"hiszen a kutacsa még teljesen nyitott, a rengeteg extrém zaj és fény túlzott megterhelés az agynak, ami később, évekkel később okozhat magatartás- és tanulási zavarokat."
A kutacs nyitottsága nem befolyásolja a bejövő inger feldolgozását:)
Tanulási, magatartási zavarokat azért nem okoz:) Én még egyetlen ilyen hivatalos tanulmányt sehol bnem olvastam:)
2015. márc. 26. 16:17
27/30 anonim válasza:
Így igaz.Ennyi úttal az utcára se vidd ki.
Nyugodtan viheted!!!!!
2015. márc. 27. 00:04
28/30 anonim válasza:
Ez a kérdés addig érdekes míg egy gyereked van. Ha 2 vagy 3 lesz, akkor már nem ezen gondolkozol, hidd el. Akkor a 6 hetes gyerekágy csak egy múló hobort. Akkor már az a kérdés, hogyan illeszted be a legkisebbet mondjuk két másik testvér életébe, akik oviba, suliba járnak. És ha nem áll mögötted egy családi hadsereg nap mint nap, akkor a 4-5 hetes gyereket fogod és viszed magaddal mindenhova, és nem lesz semmi baja, mert a gyereknek nem attól lesz baja, hogy kimozdulnak vele otthonról. Akkor már a gyakorlatiasság fog számítani. És ha kell Tescoba mész vele, vagy bárhova bevásárolni, beviszed az oviba, a suliba mert nincs otthon senki aki vigyázzon rá és max. csak azon fogsz gondolkozni, hogy jót aludjon a babakocsiba és ne akkor éhezzen meg mikor a másik kettőnek az úszóedzés után szárítod a haját.... A gyerek nem közénk születik hanem mellénk.
2015. márc. 27. 13:15
29/30 anonim válasza:
27- es vagyok.Huuuuuuuuu 28- as nagyon nagyon jól megfogalmaztad.Ha tehetném,100 zöld kezet nyomnék neked.
2015. márc. 27. 15:19
30/30 anonim válasza:
3as vagyok. a 28asnak teljesen igaza van, de írták többen is hogy ha van lehetősége ne menjen. amit a 28as leírt az egy teljesen lehetőség szegény helyzet, nem is lenne kérdés hogy viszem e "közösségbe" a pár hetes babámat. de egy gyereknél azért megfontolandó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!