Hogyan oldjátok meg a vásárlást pici babával+babakocsival+segítség nélkül? (tesco, Lidl és társai)
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 11:15
1/3 anonim válasza:
Hát elég nehéz egyedül! Én olyankor kosarat viszek, amit lerakok mindíg, míg válogatok, vagy kisebb helyeken a babakocsi vásárlórekeszébe teszem. Igazából nehzebb vele egyedül buszra szállni, meg le-fel vinni a harmadikról, kínlódás, én ezért vettem hordozókendőt is, ha muszáj mennem, abban viszem, de már kezd az is nehéz lenni.
2/3 anonim válasza:
szerencsére nekem van külön kocsim,így teljesen a magam ura vagyok.Általában délelőtt megyünk a babával ügyeket intézni.Ha nagy bevásárlás van,akkor a hordozójával viszem,és a bevásárló kocsira teszem,ha kevés,akkor a babakocsival viszem be,aminek igen nagy,lenyitható kosara van(Graco márkájú)Elég jól bírja a vásárlást,ezért mindenhova együtt megyünk.
3/3 anonim válasza:
Nekünk szerencsére közel van a Tesco és az Auchan is.Így mi a napi bevásárlást megoldjuk séta közben.Van egy hátizsákom abba szoktam belepakolni az árut!Ha több minden kell akkor általában autóval elmegyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!