5 hetes babával tesco-ba menni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 09:58
11/30 anonim válasza:
Érdekes itt mindenki lepasszolja a gyerekét ha vásárolni megy? Fél óra alatt be lehet vásárolni, semmi baja nem lesz tőle. Ennyi erővel orvoshoz, postára, plázába stb.. se viszitek? Mindegyikre lepasszoljátok? Vagy mindenhova egyedül mentek a másik meg vigyáz rá?
12/30 anonim válasza:
Mi voltunk vele bevasarolni ennel korabban is. Letakartam a babakocsit textilpelussal, semmi gond nem volt.
13/30 anonim válasza:
Mi is vittük már 5 hetesen, annyi, hogy kora reggel mentünk, hogy elkerüljük a nagy tömeget, vittük a babakocsit is nagyon jól elvolt benne férjem tolta én meg vásároltam. :), később már csak a hordozóba vittük beletettük a vásárlókocsiba és ennyi. Ilyenkor mindig jót aludt. Egyszer sem lett beteg.
14/30 anonim válasza:
Hétfőtől szombatig nyugodtan teszkózhattok.
15/30 anonim válasza:
Kénytelen voltam vinni mindegyiket már előbb is, mert soha nem volt és nem is lesz segítségem. De ha tudsz valakit aki vigyázna rá, vagy apuka gyors elfutna boltba, akkor inkább ezt a megoldást válaszd.
16/30 anonim válasza:
3as vagyok, kedves 11es... egy 5 hetes baba nagy pici, ekkor még jobb esetben ugye anyuka is regenerálódik, pihen...nem éppen plázázós időszak ez szerintem. plázázni meg általában barátnőkkel szoktak nem csecsemővel.
17/30 anonim válasza:
Nem passzoltam le a fiam ennyi idősen. Apuka ment a listával és vette amit kell. De látom tök mindegy ki mit ír úgy is le van pontozva... írtam tégy úgy ahogy nektek jó.
18/30 anonim válasza:
5 hetes babáról beszélünk nem 3-4 hónaposról. Postár most sem viszem plázázni sem járunk helyette sétálunk a friss levegőn amit kell apuka elintéz vagy ha nem ő akkor én. Nem vagyok para mami....
19/30 anonim válasza:
Mi 1 hetesen vittük magunkal a Tescòba a kisfiamat. Vègig aludta a vásárlást ès semmi baja nem lett. Most 9 hònapos ès rendszeresen visszük vásárolni,amit nagyon szeret :) de mindenki maga dönti el, hogy hogyan csinálja.
20/30 anonim válasza:
3 hónapos volt, amikor először elmentünk vele vásárolni. 5 hetessel biztosan nem mennék tescozni. Az első időszakban a férjem vásárolt be, kapott tételes listát kiegészítve az én megjegyzéseimmel (hol találja, pontos márkajelzés), sose volt ezzel gond. Mi mindig 1 hétre előre vásárolunk. Most meg már van házhozszállítás, ha betegek a gyerekek akkor is azt szoktuk igénybevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!