Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejberizspépet (por alapú)...

Tejberizspépet (por alapú) adhatok már a 4 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb ha otthon készíted el,tápszerből. Sokkal fincsibb,és olcsóbb. Én így szoktam tejbegrízt is csinálni neki, hogy felfőzöm a grizt tápszerben, adok hozzá gyümit,icipici fahéjat,almát,vagy amit akarok.

Az a baj,hogy a boltiban elég sokban van tejszármazék,és az még korai. Amiben nincs,arra rá van írva. Meg szerintem drágák is. Az én orvosom nem ajánlotta.

2008. aug. 26. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
én adtam/adok a fiamnak. nincs idő az otthoni pepecselésre 2 gyerek mellett.
2008. aug. 26. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem adhatsz, ha amúgy is sima tápszert kapott, nem HA-st.
2008. aug. 26. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én babám nem kapott tápszert,4hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást mert muszáj volt,adtam neki szereti és semmi baja tőle.
2008. aug. 26. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia.Szerintem nyugodtan próbáld meg.Mi 15 hetesek vagyunk,a Milupa vanília ízűvel kezdtük,és mondhatom imádja.Ahogy olvastam mások is ezzel indítottak.Van még a gyümölcsös,az is adható 4 hónapos kortól.És szerintem se éri meg pepecselni.Se időben,se pénzben.Mire megfőzöd,elmosogatsz,elpakolsz...

Amit csinálsz 2 napnál tovább úgy sem adhatod oda.Ebből akkor csinálsz ,amikor kér.

2008. aug. 26. 16:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Ti mikor adtátok neki?Kaja előtt vagy után,vagy 2 etetés között?Napközben vagy este?Köszönöm szépen a válaszokat.
2008. aug. 26. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Tejpépet először reggeli vagy délelötti étkezés elött adjál neki pár kanállal, késöbb meg már kiválthat egy étkezést, nálunk például az uzsonnát.
2008. aug. 26. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
A kommented előtti válaszoló vagyok.Nekünk a reggelink tejpép.És őszinte leszek,én üvegből adom neki.A nagyfiamnál is így volt.Felébred és a nagyágyban reggelizik.Majd később vacsira is megpróbálom,a Milupának megjelent egy újfajta tejpépe,ami éjszakára való.De jól alszik a baba egész éjjel,ráérünk azzal.
2008. aug. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!