Van meg valakinek ekkora babaja? 5 es fel honapos es 10 kg kb. Ne maradt el a fejlodesben a sulya miatt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 14:00
1/29 anonim válasza:
hú, tényleg szép nagy :)
forog már? próbál kúszni? mit csinál? ha valamit csinál, akkor biztos nem gond. de a tejpépet szerintem hanyagold. :)
noj
2/29 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt! Igen forog, bar meg csak a hasarol a hatara, ul is mar bar meg neha feldol :-). Tejpep alatt a grizt erted? Nem kapja csak estere, hogy legalabb hajnali 1-ig kibirja eves nelkul. Erdekes, mert nem eszik sokat, soha nem evett meg meg 210 -nel tobb tapot. Inkabb gyakrabban eszik. 4 honapos koraig csak anyatejen volt es mar akkor 8.66 kg nyomott. Hozzateszem, hogy 3.90 - nel szuletett. Sajna ugy nez ki, hogy elmeno felben van a tejem, de azert meg mindig rarakom, ezert kell a tap, mert mar soha nem eleg neki a cici.
2010. febr. 17. 14:07
3/29 anonim válasza:
Szia!
Mi is 5 és fél hónaposak vagyunk, 6900gr.
Már forgunk, hátrafele kúszunk, próbálkozik az üléssel, felhúzással.
Ti mit csináltok?
4/29 anonim válasza:
Mit mond a gyermekorvos?Bocsi de szerintem korosan tulsulyos.Ezt nem itt kellett volna megkerdezd,tenyleg nem akarlak megbantani.Hany kiloval szuletett,ha kb 5-el akkor ertheto...
5/29 A kérdező kommentje:
Ja, es probal mar kuszni is, eros baba mint az atom, nem is kover inkabb izmos, de ugy nez ki mint egy 1 eves.
2010. febr. 17. 14:09
6/29 A kérdező kommentje:
Az orvos azt monjda minden okes vele, csak nevetett mikor mertuk 4 honaposan (8.66kg) nem is azert kerdeztem inkabb hogy volt-e valakinek hasonlo tapasztalata.
2010. febr. 17. 14:10
7/29 anonim válasza:
ha próbál kúszni, és "félig" forog, nem biztos, hogy annyira "kóros". mekkora hozzá a magassága? mert ugye ez sem elhanyagolható. :)
noj
8/29 anonim válasza:
Ha az apuka, vagy te nagytermetű vagy, akkor az is közrejátszhat. A barátnőméknál van, hogy apuka is, anyuka is 190 cm felettiek, és éppenhogy nem túlsúlyosak a magasságukhoz képest. A babáink közöztt 3 hónap a korkülönbség és már most egyforma a súlyuk. Az enyém 5 hónapos és 7 kg, az övéké 2 hónapos és 6,8 kg. Csak az különbözteti meg őket, hogy mi már forgolódunk és négykézlábra áll, ők még ugye semmit, de hát két hónaposan még amúgy sem nagyon forognak.
9/29 A kérdező kommentje:
Ja, igen ezt kihagytam, bocsi, 84 cm.
2010. febr. 17. 14:16
10/29 anonim válasza:
gyerekek, 84 centi!!!!
nincs ő elhízva, hagyjad már :))
nagynövésű, ilyen termet.
az enyém 10,5 hónapos, és 76 centi, magyarul ducibb, mint a tied :)
szerintem nincs okod aggódni, összenyomni úgyse tudod. csúnya lenne, ha 84 centihez 6 kiló lenne!
noj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!