Nem volt senkinek császármetszés után problémái?
14 hónapja császároztak. Már az első napoktól kezdve éreztem, hogy a heg jobb oldala jobban fáj. Voltam utána nőgyógyásznál, ő nem látott semmi eltérést, azt mondta, hogy gyógyul a seb, azért érzem a fájdalmat. Még most is fáj, de belül a hasamban nyilalgat valami, és kezd kidudorodni is. voltam dokinál ismét, holnap a sebészeten van jelenésem! (azt mondta a doki, hogy lehet bél összenövés, de csak tippelgetett, 2 hét múlva lesz UH)
Senkivel nem voltak hasonlók?
Félek egy kicsit, hogy mi lehet ott! Remélem nem hagytak bennem semmi csipeszt, vagy nem is tudom... :(
azt mondta, hogy belső varrat lehet "kifordulva", de csak tipp, nem tudja
az UH után vissza kell menni még a sebészetre.
emlegette a dokit is, aki végezte a császárt, hogy keressem meg
(nem volt fogadott dokim, de egy nagyon rendeset fogtam ki, nagyon kedves volt, mindig rám nézett)
csak az a gáz, hogy most előkerestem a papírjaimat, és hüvelyi szülésről adtak papírt nekem, na pafff
most mi van ilyenkor? :(
de a gyermekem kis könyvében meg be van jegyezve, hogy császárral született!!!
bocsi, rosszul írtam, csak már tiszta ideg vagyok!
a zárójelentésem normálisan ki van töltve, minden oké rajta!!!
a TB elszámoláson van hüvelyi szülés feltüntetve!
talán az nem lényeges rám nézve.
14:01-es vagyok:
eszembe jutott, azt mondta a doktornőm, hogy vérömleny keletkezett ott, de kívűlről csak dudor van. Most megyek hétfőn féléves kontrollra, megint ki fogom kérdezni róla.
kedves utolsó!
neked mit mondott a dokid a kontroll vizsgálaton?
Szia!
Utolsó vagyok:
Azt mondta, hogy ez igen egy belső vérömleny, de semmi probléma vele, nem ritka jelenség, azt mondta elég sok idő kell hogy felszívódjon. Az enyém is már kisebb mint volt valamivel. A neten találtam róla valamit:
"-Császármetszés esetén ha vérömleny keletkezik hasüregben vagy hasfalban: Staphisaria Ch 15, Arnica montana Ch15 mellé Bellis perennis Ch 15 naponta 1*5 globulus"
Megírod, ha tudsz már valami többet? Köszi
igen, köszönöm, hogy írtál!
jobbulást neked!
kedden megyek UH-ra
szép napot, és hétvégét mindenkinek!
voltam kedden UH-án, semmit különöset nem látott! ami jó, mert nincs nagy baj, de mondta, hogy valószínű valamiféle összetapadás lehet! ha zavar, vagy elviselhetetlen a fájdalom akkor meg lehet műteni, de ha lesz újabb terhességem, és császárral fogok szülni, akkor ott azt majd megoldják!
ennyit tudtam meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!