Nem volt senkinek császármetszés után problémái?
14 hónapja császároztak. Már az első napoktól kezdve éreztem, hogy a heg jobb oldala jobban fáj. Voltam utána nőgyógyásznál, ő nem látott semmi eltérést, azt mondta, hogy gyógyul a seb, azért érzem a fájdalmat. Még most is fáj, de belül a hasamban nyilalgat valami, és kezd kidudorodni is. voltam dokinál ismét, holnap a sebészeten van jelenésem! (azt mondta a doki, hogy lehet bél összenövés, de csak tippelgetett, 2 hét múlva lesz UH)
Senkivel nem voltak hasonlók?
Félek egy kicsit, hogy mi lehet ott! Remélem nem hagytak bennem semmi csipeszt, vagy nem is tudom... :(
köszi, hogy írtál!
megírom, hogy mit "intéztem"
nekem is rózsaszínű és hullámos a varrat!
és érzékeny, bár nekem csak a jobb oldalamon a csípőcsont fele.
Szia!
Nekem 6 hónapja volt császárom, de minden van nekem is amit te írtál! Dudorom is, de nekem azt már műtét utáni napon észre vette a doktornőm. Nekem is azon az oldalon nyilalgatott, satöbbi ott a dudornál. Dokinőm mondta, hogy az a (bakker elfelejtettem a nevét, de ha eszembe jut, megírom...valami a hasfalban megsérült, talán egy ér, és bevérzett) fel fog szívódni. Arra kell figyelni, hogy ha piros ott a bőr, tehát begyulladt, akkor fel kell vágni. Eddig semmi gond vele, bár még megvan, picit talán kisebb. Remélem felszívódik teljesen.
bocsi, ha rosszul fejeztem ki magam : nekem a dudor a hasam alján jobb oldalon helyezkedik el. ha állok nem látni, de ha lefekszem akkor látni
tehát nem a varratnál dudorodik!
én már sérvre is gondoltam, vagy hogy valami betokozódott, vagy nem is tudom
de a lényeg, hogy mostanában kezdett növekedni, eddig csak fáj, én meg azt hittem normális, hogy nyilalgat
14:01-es vagyok:
nekem sem a varratnál van a dudor, hanem a hasam alján a jobb oldalon!!! Semmi köze a varrathoz. Az teljesen szépen gyógyul. Egyik oldalon már olyan halvány hogy alig látszik.
mik vannak... :)
köszönöm mindenkinek!
remélem mindenkinek rendbe jön, akinek panasza van!
holnap többet tudok, de az UH remélem kimutatja!
csak az a gond, hogy 2 hét múlva lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!