Anyatejes babátok hány hónaposan szokott le az éjszakai cicizésről? Hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 13:27
1/5 anonim válasza:
1 évesen. eldöntöttem hogy nem kap többet és nem kapott. azt hittem nehezebb lesz, de nem volt vészes 5 percet ha sírt. teát és vizet még kap. ugyanúgy kell mint előtte, de így azért többet tudunk aludni, mert hamarabb visszaalszik és nem olyan nyugtalanul alszik mint előtte.
2/5 anonim válasza:
6 hetesen. eldöntötte, hogy többé nem akar éjszaka enni, ezért este 10től reggel 9-ig inkább aludt, és reggel 250 ml-vel nyitott (!!!).
noj
3/5 anonim válasza:
1,5 hónaposan enyém is :) örültem neki :)
4/5 anonim válasza:
Lassan 1 hete hagyta el az éjszakai szopit, most lesz 14 hónapos. Már nem is azért szopizott éjjel, mert éhes volt, hanem mert anya kell. El sem akartuk hinni, hogy végigaludtuk az éjjelt. Magától szokott le, remélem így is fog maradni.
5/5 anonim válasza:
2 éves koruk előtt,amikor elkezdték átaludni az éjszakát.
De engem nem zavart,nem volt teher,szopival aludtak vissza ha ébredtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!