Más is járt úgy hogy csemetéje nappal sokat alszik este mármint hajnalban fent van?
Háát, erre sajnos csak egy "gyógymód" van, ne hagyd napközben annyit aludni, mert így felcseréli a szervezete a nappalt az éjszakával.
Mennyi idős? És mennyi az a nappali alvás, és hányszor?
azt mondják a nagyokosok, h nem szabad 3 óránál többet hagyni aludni. Nálatok már sanszos h a kiscsaj felcserélte a napszakokat, amúgy meg mennyi az a sok napközben?
nálunk az nem működik, h nem hagyom aludni, mert akkor kidől 7-kor és puff neki éjszaka.
Ne hagyd sokáig reggel aludni, 8 kor legkésőbb kelés, a délutáni alvás meg 13 körül legyen és ne tartson túl sokáig. vagy bejön vagy nem....jó probálkozást!
Nekem most egy hónapos a lányom, igyekszem napirend szerint "irányítani". 3-3,5 óránként eszik, így 3 órából egy óra a szopi, tisztába tétel, gügyögés, majd elalszik, az kb 20-30 perc, és kb 1,5-2 órát alszik. Általában fel is ébred a következő etetésre, de ha nem, akkor maximum fél órát hagyom, aztán felkeltem. Ilynkoor általában rájön, hogy tulajdonképpen éhes is. Este éjfélkor eszik, gyakran félálomban, semmi gagyogás, lámpafény, valójában nem is szólok hozzá, csak simizem. Általában evés után szinte azonnal visszaalszik, majd 3-4 között felkel, akkor maximum 1 órát van fenn, úgy mint napközben, és utána reggel 7-ig ismét alvás.
Szóval nappal 2 evés között ne aludjon többet 2 óránál. Lehet, hogy napokba telik, de szerintem gyorsan rájön, hogy éjjel maximum enni lehet, egyébként aludni kell.
Sok türelmet és sok szerencsét hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!