Miért ébred már 3 napja hajnalban 4 és 5 között 5 és fél hónapos babám (szerintem) játszani?
Figyelt kérdés
Eddig azt hittem éhes vagy szomjas (volt hogy meg is etettem) azért de inkább játszik. Tegnapelőtt is 4kor felkelt beszélgetett aztán fél 5kor már nyávogott és ki kellett vennem az ágyból de az ölemben sem akart vissza aludni. Játszott majd egy óra múlva elaludt. Miért csinálhatja ezt?2011. szept. 10. 19:40
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy jön a foga, vagy a front miatt van.Napközben nem nyügisebb?Enyhe hasmenés?Esetleg hőemelkedés, vagy étvágytalanság?
Igazából ezek csak tippek.De a nagykönyv szerint 6 hónaposan bújik ki az 1. fog, nálunk ez így is történt, és előtte a lányom hetekig pontban 11kor felsírt én bementem hozzá kivettem, és a kezemben aludt tovább.Csak arra volt szüksége, hogy velem legyen!!Lehet nálatok is ez van.. :)
2/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt,pont ennyi idősen. Szerintem mozgásfejlődés- élvezi, hogy már érdeklik dolgok, esetleg tud forogni is, és éjjel-nappal csak játszana. Én nem engedtem neki éjszaka, tljes sötétségben bent hagyva az ágyban csak simogattam. Az az éjszakánk ráment, de később, a meg is ébredt, hamar visszaaludt. Ne gyújts pici villanyt se, és csak suttogj max.!!
3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó! Úgy csinálom ahogy te és mégsem akar vissza aludni. Most is alig aludt egész nap, elaludt leteszem hasra (mert úgy tud csak mélyen aludni) aztán egyszer csak megfordul a hátára és fel is ébred egyből...Remélem hamar leszokik róla:)
2011. szept. 10. 21:14
4/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt pont ilyen idős korában. Én sem tudtam visszaaltatni, így maradt a foglalkozás, mintha reggel volna. Azt hiszem egy hónapig tartott, aztán szépen lassan elkezdett kitolódni, és lett belőle fél hét, majd hét óra. Nem tart örökké, addig pedig kitartás.
5/5 anonim válasza:
20:57-es vagyok. Ha sirva ébred, akkor lehet a foga is, nekünk az is ebben az időben kezdődött. Arra pedig nekünk nagyon jó volt a chamomilla 15ch homeopátiás cucc. Amikor csak felsir adhatsz neki, nekem mindig megnyugodott tőle. Már meglátja a dobozát, és nyitja száját!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!