Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 és fél hetes lesz a babám...

8 és fél hetes lesz a babám szeptember közepén, amikor szeretnénk párommal és a babóval elmenni 2 napra egy bérelt faházba (összkomfort) egy tó mellé. Nem korai?

Figyelt kérdés
A védőnő és a gyerekorvos azt mondta semmi akadálya, de kiváncsi lennék mások véleményére is!
2008. aug. 26. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, 2 nap nem sok. Bár az ilyen pici babáknál előfordul, hogy megzavarja őket a környezetváltozás. Mi múlt héten egész héten Balcsin lettünk volna, de kedden haza kellett jönni, mert a kislányom nagyon rosszul viselte. Egész nap sírt, nem aludt nyugodtan stb. De két nap nem sok, szerintem arra elvihetitek. :) 14 hetes kislány anyukája.
2008. aug. 26. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
nekünk is ennyi idős volta kilányunk mikor mentünk és nagyon élvezete vagyis jobban mondva nem volt vele gond jó nyaralást
2008. aug. 26. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan elmehetsz. Az én ksilányom 2 hetesen már a Balcsin pihent 3 napot, és azóta remekül lehet vele utazni ide oda.Makk egészséges, sosem volt beteg,nem hasfájós és imád utazni.(Sokkal jobban is alszik egyébként a környezetváltozás miatt,jó levegő stb.) Most 3 hónapos és a tengerre megyünk vele 1 hétre autóval. Ha te ott vagy,az otthoni kis takarója,egy két apró játék amit szeret meg sok sok szeretet semmi gond nem lehet. Csak nyugodt környezet legyen. Jó ynaralást kívánok nektek és további jó babázást:)

Egy 3 hónapos kislány anyukája

2008. aug. 26. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!