A 3 hós oltást hogyan viselte a babátok?
Figyelt kérdés
Az előző "katasztrófa" volt.Én is kikészültem a babámmal együtt,annyira sajnáltam.Már előre parázok hogy vajon ez is ugyanolyan hatással lesz e rá mint az előző?!Ez ugyan az az oltás mint a 2 hós kötelező?Nektek lázas lett a bébi?2010. febr. 16. 22:24
1/1 anonim válasza:
Nem itt mást kap, majd a 4-hós oltáson ismétlik meg a kéthónaposat. Nálunk az a "szokás" , védőnő javasolta, hogy oltás előtt adjak neki láz és fájdalomcsillapító kúpot, így nyugodtabb lesz és nem fog neki fájni annyira. Nekünk így nem volt gond egyik oltás sem, szépen viselte mikor kijöttünk felöltözni akkor se sírt. Ha ennyire katasztrófa volt szerintem próbáld meg ezt. Anyukám azt mondta, mikor kicsik voltunk akkor is ez volt a szokás. Lehet, hogy eretnek gondolat, de nekem bevált, nem volt láz és fájdalom se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!