Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen méretű sapka kell a 6...

Milyen méretű sapka kell a 6 hetes kisfiamnak?

Figyelt kérdés
5,4 kg a kisfiam, a 62-es ruhák jók neki, de amit vettünk kollekcióban 62-es kardigán, rugdalózó, sapka, abból a sapka nem megy rá a fejére. Mit jelentenek a számozások a sapkáknál?
2008. aug. 26. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem lassan 8 hónapos a babám, de a sapkák számozására a mai napig nem jöttem rá...:-)Ahány üzlet, ahány gyártó, annyi számozás. Én eddig mindig szemre vettem ill. amikor már nagyobb volt egyszerűen feladtam rá és megnéztem, hogy jó-e...
2008. aug. 26. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2-es méret kellene neki, legallábbis az én babámnak akkora kellett amikor a 62-es rucikat hordta, de akkor jársz a legjobban ha elviszed őt magaddal sapit venni és ott meg tudjátok próbálni.
2008. aug. 26. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Én bementem egy kínaiba,és ott volt 200 különböző sapka,és mindegyiken a fejkörfogat volt megadva centiben.Bár igen meglepődtem,amikor a 40 centis ippeg,h jó volt,az 50es meg nem esett rá a szemére.Mindig próbáljátok fel a sapit mielőtt megveszed,vagy beszéld meg,h visszavihesd,ha nem jó.Amúgy 39 centi a lány fejkörfogata.

Gondolom a fiadnak nagy buci feje van.Ezt a súlyából sejtem,ezért nem jó rá a 62es sapi.

2008. aug. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!