Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18hónaposan baj ha elhagyjuk...

18hónaposan baj ha elhagyjuk az esti tápszert? Reggek kakaót iszik tejből, napközben joghurtok, gyömülcsök, meg főzelékek, szóval már mindent eszik.

Figyelt kérdés
de most párnapja nem akarja a lefekvés elötti tápszert meginni.
2010. febr. 16. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj.

Nekem is 18 hós a fiam, ő már régóta nem iszik tápszert.

Sok probálkozás után Nestlé junior tejitalt iszik egy éves kora óta, de abból is csak 100 körül.

Esetleg próbálj neki vacsorára is rendes tejet adni.

2010. febr. 16. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha szoptatást kérdeztél volna megértem, de a tápszer az elhagyhato, föleg ha mindent eszik.
2010. febr. 16. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:
hát csak úgy gondoltam 2éves koráig adom a tápszert, mert azért abban vannak vitaminok is.de akkor lehet elhagyja előbb.
2010. febr. 16. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
A tápszerben Nincsenek vitaminok,le feljebb mesterségesen előállítottak.Sokkal több vitamint kaphat a kicsi a gyümölcsökből,főzelékekből.Másfél évesen már mindent kellene ennie.
2010. febr. 16. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:
de vannak vitaminok és fontos tápanyagok is, na mindegy.
2010. febr. 16. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Abban igazad van, hogy kétéves koráig jó a tejalapú vacsora. Nekünk azt mondta a védőnő, hogy még a reggelinek és a vacsorának tejalapúnak kellene lennie ebben a korban.

2010. febr. 17. 13:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!