Aludj jól gyermekem fogzás idején is alkalmazható?
22.29-nek nekem 3 hónapig szenvedett a fogzástól és amúgy is rettentő sírós baba volt, úgyhogy köszi én tudom milyen ez! az aludj jól gyermekem nem a fájdalom miatti sírásokra vonatkozik, hanem az alvásra!
és mellesleg nem azért nem veszi fel az ember (3 percig csupán!!) mert az elveivel ellenkezik, hanem mert a babának hosszútávon ez a jobb, ugyanis megtanul egyedül aludni! ami pedig igenis nagy ajándék neki
22:29 vagyok
Az én babám mindenféle könyvek nélkül simán elalszik ha álmos, és nem sírós. Sosem sírt azért mert letettem aludni.
igen az emberi butaság és rosszindulat határtalan....:)
azt külön bírom, amikor olyan anyuka okoskodik akinek (a saját bevallása szerint is) tök nyugis, nem sírós a gyereke és sosem volt gondja az altatással! Kívánom neki, hogy a következő babája legyen olyan nehéz eset, mint pl az enyém, hogy üvöltsön végig minden egyes elalvást születésétől kezdve, kelljen neki is megküzdenia azért, hogy a gyereke nyugodtan alhasson és remélem jópár hozzá hasonló "segítőkész" anyuka fogja majd cseszegetni ezek után, hogy ő milyen lusta anya...
teljesen egyet értek:) mindegy, hogy kinek milyen módszer jön be, mindegy gyerek más és más, lényeg, hogy az ember foglalkozik vele, (pl elolvas egy könyvet és megpróbálja az abban leírtakat, ami egyáltalán nem könnyű, épp ellenkezőleg, ki lehet próbálni azoknak, akik szerint ez lustaság!!) megpróbálja megoldani a problémáját.
Csak sajnos sokan olyan buták, hogy bele sem gondolnak, hogy nem minden baba, olyan mint az övék, nem mindenki ilyen szerencsés, nem mindegyik alszik nyugodtan. Szerintem ha megkapták volna a mi babánkat már rég az idegösszeomlás szélén állnának :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!