Aludj jól gyermekem fogzás idején is alkalmazható?
Ez az aludj jól gyermekem módszer szerintem már mindenki agyára megy.
Aki kínozni akarja a babáját,az csak használja!Akkor miért szültetek?
Bocsi,tudom megoszlanak a vélemények,de minden 3. kérdés erről szól. már unalmas.
Akkor ne hagyd sírni!!!:) Miért ragaszkodik mindenki ennyire görcsösen ehez az aludj jol gyermekem című hülyeséghez??? Ennek azt a nevet kéne adni hogy aludj jol kedves anyuka!!!Elöttem szólónak igaza van minek szültetek akkor gyereket??tisztelet a kivételnek..
ezt azért ajálom mindenki figyelmébe aki aldj jol gyermekem párti!!!
kedves két előttem szóló! nekem meg ebből az lll ligából, a sears módszerből, a kismama magazinból és belőletek van elegem! Ha ennyire unjátok az aludj jól gyermekemes témát, akkor minek nyitjátok meg a kérdést, pláne minek válaszoltok rá?? Mi, akik hiszünk ebben a módszerben egyáltalán nem vagyunk kíváncsiak a kioktatásotokra... kismajmot nevelni a gyerekből és megfosztani minden önállóságától az tényleg sokkal jobb!
Na mindegy,a kérdésre visszatérve! Szerintem ha úgy hallod, hogy most másképp sír, fájdalma van, akkor ne alkalmazd,mert ugye így akkor nem azért sír, mert nem tud egyedül aludni, hanem azért mert baja van. Ha kijött a fogacska, szépen visszaszokik majd, max egy kis segítség kell neki újra! :) ha már egyszer megtanulta, újra menni fog! :)
A ti kismajmotok lesz egy elhagyatott gyerek,aki még a szüleire se számíthat!
Aludjatok jól anyukák!!!!(hisz ezért szültetek,hogy kipihentek legyetek)
a módszer lényege, hogy megtanítsuk a babát egyedül, kelléktől függetlenül elaludni. dióhéjban:
kialakítasz egy esti szertartást, ami minden nap megelőzi a lefekvést, aztán ágyba teszed a kicsit, és kijösz, vagyis nem elringatod, szoptatod, stb... Persze ha a baba nem ehhez van szokva, akkor egyből sírni kezd. Meghatározott időközönként (3 perc, aztán 7, aztán 10, de már nem emlékszem pontosan) bemész hozzá és megnyugtatod, de nem altatod el, hanem hagyod, hogy ő egyedül megtanulja, hogy hogyan kell elaludnia.
Késleltetett válasznak is hívják, ugyanis nem kapjuk fel a babát az első nyekkenésre, hanem fokozatosan hozzászoktatjuk ahhoz, hogy anya ringatása, segítsége nélkül kell elaludnia. Pár napig ténlyeg sír, de onnantól kezdve sima ügy az alvás, és nem pánikol be, ha leteszed az ágyába :)
Csatlakozom!
Szerintem is a lusta "anyukák" módszere ez! Bár az én szemebe nem anyuka az olyan aki a gyerekét ilyen baromságokkal kínozza.
Még egy 16 éves is tudja, hogy a pici babát ne hagyd sírni!!! Na ez ám a szégyen!
Az én babám 3 hete minden áldott nap szenved a fogzástól! Ti 3 hétig el bírnátok viselni, hogy nem veszitek fel, mert az elveiteknek ez szembeszegül???
22.17-nek: attól, hogy egy babának az anyja TANÍT valamit ahelyett,hogy egyfolytában a mellét dugná a szájába, még nem lesz elhanyagolt, épp fordítva!
mellesleg ez a módszer sokkal több erőt, odafigyelést és kitartást követel az anyukától, mint az, hogy a gyereket állandóan felkapja, csak hogy ne kelljen a sírást hallgatnia... meg lehet nézni, hogy melyik babának a jobb, annak akit letesznek az ágyába és gond nélkül elalszik, vagy annak aki hasonló helyzetben üvölteni kezd, mert annyira nincs ehhez hozzászokva... örök életére nem alhat anyuval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!