Kisfiunk 3,5 hónapos koráig átaludta az éjszakát, most majdnem minden éjjel felébred. Miért csinálja? Meddig csinálja? Mit tegyünk mi, hogy újra minden a régi legyen?
Figyelt kérdés
Nappal a szájacskájában van a keze, rágja, szopizza, de éjszaka mikor felébred nem rágja/szopizza, szóval úgy gondoljuk nem a fogzás miatt kel fel.2008. aug. 26. 08:17
1/3 A kérdező kommentje:
Most 4,5 hónapos. Anyatejes.
2008. aug. 26. 08:17
2/3 anonim válasza:
Mi is így vagyunk ezzel, hétfőn lesz 5 hónapos. Szerintem a foga jön, bár este az én babám sem rágja a kezét, csak nyöszörög. Nem nagyon lehet tenni semmit, én éjszakára próbálkozok homeopátiás szerekkel, több-kevesebb sikerrel. Meg kell várni míg túl lesz rajta. Cumival nem alszik vissza, csak a cicivel, de akkor szerencsére 1-2 perc alatt.
3/3 anonim válasza:
Az én babám 4,5 hónapos korától csinálta ezt. Cicire tettem, szopizott és aludt tovább. Aztán elkezdtük mérni, hogy mennyit eszik és kiderült, hogy kevés volt már délután és este a tejem ezért ébredt fel, mert éhes volt. Ez a probléma 6 hónapos kora után oldódott meg, amikor elkezdtük a hozzátáplálást, este szopizott+kapott tejpépet és azóta alszik mint a bunda. Ez csak egy tipp, ha szépen hízik és úgy érzed eleget eszik este, akkor más az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!