Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi szoktatás után lehetne...

Mennyi szoktatás után lehetne egy órányira elutazni mellőle?

Figyelt kérdés

10 hónapos, nagyon közvetlen, érdeklődő mindenkivel. Nagyszüleit imádja. Hosszabb időre még nem volt velük (több napra), csak néhány órára.

Kaptunk meghívást külföldre. Nagyszülők határmenti településen élnek, onnan egy óra a célállomás kocsival. Tehát, ha kocsiba ülünk, visszaérünk hozzájuk ennyi idő alatt. Mikor érdemes úgy elmenni, hogy egy órás reakcióidővel tudunk visszamenni?

2015. márc. 21. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
inkább az a kérdés,mennyi időre mennétek el? mennyi ideig hagynátok ott? több napra én még nem hagynám ott másnál,de mondjuk egy félre,úgy,hogy 1 órányira vagyok,igen.
2015. márc. 21. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:

ha már néhány órára otthogytátok és most 1 órányira mennétek, akkor miért dilemmázol? nem mindegy, hogy néhány órára a boltba mész vagy autóban ülsz?

mehetsz, szerintem... gondolom már nem szopizik 2-3 óránként, igazából ez az az ok amiért nem szoktak az anyukák pár órára elmenni ha van segítség...

2015. márc. 21. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Tapsseres, etetes miatt nincs ram szukseg.
2015. márc. 21. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy 1 órányira lesztek, hiszen annyit nyilván kibír, ha egyébként is ott szoktátok hagyni náluk néhány órára. Az a kérdés, hogy mennyi időre hagynátok ott.
2015. márc. 21. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!