Mit tegyek a babakocsiba a babám alá?
Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 06:18
1/4 anonim válasza:
Én polár plédet használok, azt az erőssebb tartásút / vagy nem tudom hogy írjam...:-) /, így nem tudja elmozogni.
2/4 anonim válasza:
Én is plédet terítek, meg a fejecskéje alá textilpelust, de egy puha törölköző is jó, mert akkor a kispléd megmarad betakarni a kicsit.
3/4 anonim válasza:
Szia eddig én is polárpédet tettem bele egy pelussal befedve-a nagy meleg miatt,de én ispont ezen gondiztam,hogy egy törülközőt fogok bele rendszeresíteni és akkor azt nem kell állandóan kivenni belőle,nem úgy mint a plédet.
4/4 anonim válasza:
Én a meleg miatt pamutvászon takarót terítettem alá. Ez nem melegíti és ugye nem műszálas. A hűvösebb napokon pedig jön a flanel és a polár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!