Mit tegyek? Tanácstalan vok.3 hós babám sír, ha berakom a babakocsiba. Raktam be neki játékokat stb, de így is sír. Vigasztalhatatlanul sír.
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 13:03
1/4 anonim válasza:
ilyen nalunk is elofordult ebben a korban,nem szerette azt a kocsit,de mostmar halisten hogy elmult 4 hos es egyre tobb dolog erdekli a vilagban igy mostmar az a kedvenc kocsija mert lat mindent.lehet nem szereti a kocsit.
2/4 anonim válasza:
Én már nem a mózesben szoktam sétáltatni, hanem a hordozóban. Talán nem a legjobb, de szeret nézelődni.
3/4 anonim válasza:
próbáld meg picit takaróval megemelni a buksiját.lehet h pont az a baja h nem lát semmit.ha olyan az idő húzd le neki picit a tetőt h kilásson.
4/4 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy a takaró hiányzik neki? Egyre kevesebb a ruha, vékonyodik a takaró, pedig ők (az enyém is), a téli babák a meleg overálhoz/zsákhoz szoktak fincsi puha takaróba voltak bebugyolálva -talán ezek hiánya miatt sírnak. A meleg, puha fészek hiányozhat.
Az én 4 hónaposomat néha oldalára fektetem a kocsiban, mellette az összehajtott takaró, és úgy tud elaludni séta közben. Itthon is sokszor alszik oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!