Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmerjem vinni a 3,5 hónapos...

Elmerjem vinni a 3,5 hónapos kislányom étterembe?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 18:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20:50-es elég sz@r lehet neked, ha a te babád állandóan ordít és sz@rszagú. Vagy inkább szegény baba.
2010. febr. 16. 20:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Már bocs, de az enyém 3 óránként szopott..hogy hagytam volna bárkire is? Ez nem majomszeret, hanem normális anyai hozzáállás... Én is elvittem már 3 hónaposan az enyémet, észre se vette, végig aludt...szomorú, ha egy kisbaba állandóan sír! Akkor ott valami baj van...
2010. febr. 16. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is inkább magammal vinném mint hogy anyósra hagyjam:)!
2010. febr. 16. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3,5 hónapos volt amikor volt a keresztelője. Utána étterembe mentünk, igaz ez egy nagyon kicsi hely, csak mi voltunk ott. Jó ideig aludt a babakocsiban, aztán meg ölben volt, hol nálam, hol nagyszülőknél, dédiknél. Utána pár hét múlva Karácsonykor anyósomék meghívtak egy étterembe, az egy nagyobb hely volt, de rajtunk kívül még 2 család evett ott. Szintén nem volt gond, kisfiam átaludta a nagyrészét. De zajos, füstös, zsúfolt helyre én sem vittem volna, akkor lehet hogy sírás lett volna a vége, de így nagyon jól viselte.
2010. febr. 16. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
én nem vittem még, mikor ilyen pici volt, inkább anyu vagy anyósom vigyázott rá. attól tartottam, hogy esetleg nyűgös lesz, a többi vendég meg tényleg nem azért ment vacsizni nemolcsó helyre, hogy hallgassa. meg az ilyen nyilvános pelenkázókat sem szeretem (már ahol van). nem mintha tartanék tőle, hogy nem tiszta vagy ilyesmi, csak valahogy nem...
2010. febr. 16. 21:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Kizáró okok: füst, tömeg, esti időpont.

Én vittem, nem is tudom, még talán 2 hónapos sem volt, mikor vittem magammal a kávézókba, cukikba barátnőzni. Végigaludta. Ugyan mi baja lett volna??!!

Ha egy nyugis helyről van szó, és megfelelők a körülmények + nem lyanokkal mész, akik folyton zaklatnák és rángatnák, nyugodtan vidd szerintem.

2010. febr. 16. 22:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom megoldani, hogy vigyázzon bárki is a kislányomra.Nem majomszeretből vinném magammal. Egyébként egy nyugodt kiegyensúlyozott baba.Köszönöm a válaszaitokat!
2010. febr. 17. 07:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi szinte pár hetes korától vittül,ő is szoptatott baba volt,simán ment minden.
2010. febr. 17. 08:03
 19/19 anonim ***** válasza:

majomszeretet? egy tengerparti nyaralás keretein belül nem lehet elmenni egy hangulatos étterembe? ugyan már. meglátják a gyereket, és rohannak az etetőszékkel, valószínűleg az étteremvezető nem úgy gondolkodik, mint a majomszeretetes kommentet író édesanya :) vagy te viszed nyaralni az anyóst is? én inkább nem. :) persze ez fél évnél idősebb babára vonatkozik. ha meg kisebb, betolod a babakocsiban, és ha olyan a mentalitása, akkor szépen elvan magának, vagy szunyókál. nyilván ha valakinek olyan babája van, akit _nem lehet_ étterembe vinni vérmérsékletéből adódóan, az nem fogja oda vinni. :) én a gyerekemmel akárhova el tudok menni, garantáltan nem hisztizik, és imádja a társaságot. ilyen is van, attól még, hogy a tied nem ilyen. ;)

noj

2010. febr. 17. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!