Elmerjem vinni a 3,5 hónapos kislányom étterembe?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 18:25
1/19 anonim válasza:
Ha megoldható a pelenkázás, etetés, akkor szerintem nyugodtan.
2/19 anonim válasza:
Szia!
Miért ne, persze csak ha füstmentes!Bár most elég macerás az öltöztetés-vetkőztetés, de ha ez nem jelent gondot, akkor persze.Most nem hallani a járványról sem.
/Z/
3/19 anonim válasza:
én még nem mennék vele étterembe, de te ismered a babád.
4/19 anonim válasza:
Igen, elvinném. Ha normális hely (és miért mennétek másmilyenbe), akkor nyugodtan :)
5/19 anonim válasza:
ilyenkor én már simán vittem.
noj
7/19 anonim válasza:
Ilyenkor már és még lehet vinni szerintem!
Ilyen korában mi már vittük. Most 10,5 hónapos, most komolyabb kihívást jelent, mert már van akarata.
8/19 anonim válasza:
Szerintem paraszt dolog babát étterembe vinni,amugy is minek? Hagyd ott a mamánál.Mások nem azért fizetnek hogy egész éjszaka gyerekorditást halgassank meg szarszagot szagoljanak már bocsánat.
9/19 anonim válasza:
Bocs, de egy kisbabának nincs szarszaga!!!! És nem is sír állandóan! Hogy lehet valaki ilyen? Miért, az aki esetleg szoptat, az ne menjen sehová vagy húzza le magát??? Nem fogja mindenki lepasszolni a néhány hónapos gyerekét csupán azért, mert vannak buta emberek!!!
10/19 anonim válasza:
vannak helyek,amik a flenőtteknek vannak kitalálva például mozi,szinház,étterem. Nagyon idegesitő hidd el ha elmész kikapcsolni és az egész helység egy 3 hónapos csecsemőtől zeng,ráadásul neki semmi szüksége nincsen a nyüzsgésre,a sok idegen emberre,a zajokra. Ezt a majomszeretetet nmeg abszolut nem értem,hogy a mama mért nem vigyázhat addig rá amig a kérdzeő elmegy kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!