Egyévesem tegnap este ülésből hátraesett és beverte a fejét a járólapba, lehet - e nagyobb baja? Neketek volt e ár hasonló eset?
Hú ha ilyenkor mindig elvinném dokihoz a fiam, akkor már ott laknánk...
Rengeteget esett a fiam. Volt, hogy esés közben elkapta homlokkal az ajtófélfa élét (tompítás nélkül)... Hatalmas puklija lett, de semmi más baja. Rengetegszer esett már előre és hátra is, eddig semmi maradandó baja...
2 éves.
Én is azt figyeltem, hogy nem szédül-e, hány-e, figyel-e ugyanúgy, ha szólok. Ilyesmiket.
Nálunk a legnagyobb esés az volt, hogy ledobott egy műanyag tányért a járólapra, majd lendületből ráugrott. 1 méterre volta tőle, de nem tudtam megakadályozni. A tányér természetesen kicsúszott alóla, neki meg akkorát koppant a feje a kövön, hogy csak úgy zengett. Ha neki ettől nem lett semmi baja, akkor egy ülésből hátradőlésnél nálatok sem lesz probléma.
Figyeld mennyire aluszékony, hányingere van-e, eszméletvesztés, fülcsengés, látászavar, koordinációs problémák, szédülés, nagyjából ilyeneket kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!