Maja, Sára, Anna, Borka, Zorka vagy Dóra?
Figyelt kérdés
májusba lesz kislányom,nem tudok dönteni:)pető a vezetéknév2010. febr. 16. 15:10
31/41 anonim válasza:
Pető Sára Anna :) szerintem ez lenne a legszebb
az én lányom: Léber Anna Kamilla lesz :)
32/41 anonim válasza:
Szia! Az én vezetéknevem is Pető: :-)
Nekem ezek közül a Dóra tetszik a legjobban!
33/41 anonim válasza:
Nekem a Borka tetszik a legjobban. Ha lányom lesz ez lesz a neve.
34/41 anonim válasza:
A Borka a legjobb ezek közül szerintem.
Az én lányom amúgy Panni, szerintem hasonló stílus.
noj
35/41 anonim válasza:
Az én lányom Blanka Zorka.
Nálam a Zorka a befutó. :)
36/41 anonim válasza:
1. Pető Sára
2. Pető Dóra
3. Pető Anna
4. Pető Maja
Borka és Zorka felnőtt korban elég idétlen: pl. Dr. Pető Zorka ügyvéd vagy Dr, Pető Borka igazgatónő...
37/41 anonim válasza:
Zorka vagy Sára de inkább Sára ugyanis lesz egyszer néni is belőle és azért valahogy kell majd szólítani
38/41 anonim válasza:
Én a 2.babámnak Zorka nevet szerettem volna adni,de ő is kisfiú lett:)
Nekem tetszik,mert nincs belőle sok:),és azért is,mert a bátyus Zalán,mindkettőjüknek Z-vel kezdődött volna így a neve.
39/41 anonim válasza:
Egyértelműen és kizárólagosan ebből a Dóra, de a Dorka jobban tetszik
40/41 anonim válasza:
Szia!Én is májusra várom a kislányomat,és Szemán Zorka Lia lesz a neve.Szóval nálam a Zorka a befutó,nincs belőle egyenlőre sok,és olyan kis aranyos:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!