Maja, Sára, Anna, Borka, Zorka vagy Dóra?
Szia!
Hat,nem is tudom.
A Borka meg a Zorka nem az esetem.
Egy ismeroseknek a kislanyuk Biborka es ot becezik Borkanak,igy viszont tetszik.
A Dora a Maja a Sara szep.
Az Anna tul gyakori de ha valamelyikhez adnad ugy jol hangzana.
Vagy nem akarsz ket nevet?
Pl.
Peto Maja Sara
Peto Anna Sara
Peto Dora Anna
Szerintem ezek is jol hangzanak.
Szep babavarast neked!
7,5 honapos kisfiu anyukaja
2010. febr. 16. 17:10
22/41 A kérdező kommentje:
Pető Maja Sára ez szép:)nagyon nehéz döntenii
Maja!Az én lányom is az:)
2010. febr. 16. 20:14
Az én kislányom is Maja. Szerintem nagyon szép név és nincs belőle sok. A jelentése anyácska. Május elsején van a Maja névnap, így apa mindig itthon lesz a kislányunk névnapján:)
2010. febr. 16. 21:26
Nekünk már van egy Dorkánk. A következő - ha lány - vagy Panka/Szirka/Borka/Zorka lesz :-)
A Pető-vel mégis inkább a Maja tetszik Pető Maja. Jó! :-)Olyan petőmajás :))))
2010. febr. 16. 21:53
26/41 A kérdező kommentje:
azthiszem pető maja anna vagy pető maja sára lesz,de a maját fogja használni:)az anna meg a sára annyira régóta tetszik,hogy valamelyiket muszáj megkapnia
Szerintem mindenkinek mas tetszik, ugyhogy annyira nem szabad masra hallgatni. Itt mindenki mas valaszt irt!
Nekem a Dora tetszik a legjobban, es a Zorka is jo, most hogy olvastam. Meg a Maja is tetszik. De ami epp a te kedvenced az Anna es a Sara nem az eseteim, soha nem adnam. Ugyhogy mindenkinek mas tetszik. Add azt amelyik neked a legeslegjobban tetszik! Ird le, mond ki, es szukitsd a kort:)
2010. febr. 18. 14:52
Szia, nekem a Maya tetszik legjobban. Az Anna és a Dóra(és változatai, pl. Dorina) 2009-ben az első 10-ben volt, ezek közül az Anna volt az első helyen. Ha nem zavar, hogy rengeteg Anna és Dóra lesz, akkor ez a két név is jó.
2010. febr. 18. 14:56
Másfél éves kislányom Zorka :) Még kéj és vágy sem volt,amikor már tudtam, ha egyszer lányom lesz Zorka lesz a neve. Ebbe senki sem szólhatott bele :) Mindenki azt mondja nem hallotta még ezt a nevet. Pedig de! Legalábbis az én korosztályom (30) ... szinkronrendező : Tomasevics Zorka..... Minden film végén ez volt :) Na innen lett az én lányom Zorka. De lehet, hogy ebből is hamarosan tucatnév lesz. Ezt nem lehet tudni.
2010. febr. 18. 14:59
Márc.ban születik a mi kis Picúrunk, ő Anna lesz. Ha lesz tesója, s lány lesz, akkor neki sárát szeretnénk. Nekem még a Luca is tetszik(apának nem:( ), s sztem a Petőhöz is passzolna:)
2010. febr. 18. 15:04
Kapcsolódó kérdések: