Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnatok olyan babaval kapcsol...

Tudnatok olyan babaval kapcsolatos dolgokat irni nekem, esetleg linkelni, amit megbantatok, hogy megvettetek, mert folosleges?

Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Az lemaradt, hogy a babaolló, amit vettem tehát, szuper, mai napig- 2 éves- azzal vágom a körmét.

Vízhőmérőt is használtam, hogy nagyjából eltaláljam a jó hőfokot a kezdetekben :)

Cumi is bevált nálunk amit vettem. Cumisüveget csak később vettem, mikor tápszeres lett. Kaptunk kölcsön 1-2 db-ot rokontól, abból kapott néha lefejt tejet előtte.

2015. márc. 17. 23:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Na, az a bumszlis fülpálcika tényleg hülyeség! Ezt tényleg nem használtuk mi sem, fel sincs bontva! :)
2015. márc. 17. 23:23
 13/22 anonim ***** válasza:

én a bumszlis fültisztítóval kezeltem újszülöttként a fiam köldökcsonkját. másra nem volt jó, de mondjuk a simát se használom se neki, se magamnak, mert még nem láttam olyan fül-orr-gégészt, aki jónak tartotta volna...

3. talán...? :)

2015. márc. 17. 23:26
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekunk a kifogo lett teljesen felesleges.Sokkal puhabb furdolepedoket vettem neki.

Na meg a pelenkazotaska.2-3 alkalommal hasznaltuk, aztan vettem magamnak egy nagyobb valltaskat aminek az egyik rekeszeben a babam dolgait tartom. Forditott esetben sajnos nem mukodott, igy kulon vittem az en valltaskamat es a pelenkazotaskat.

Az utazoagy es a jaroka szinten feleslegesek voltak, mert nem maradt meg bennuk egy percre sem.Vegul jatektartonak hasznaltuk.

Vegul a fischer price jatekok 3/4 resze.A nagyot egyaltalan nem kotottek le.

Elektromos sterilizalot rendszeresen hasznaltam es hasznalom a picivel is, es a kadallvanyt is.En a babaollot is szeretem.

2015. márc. 17. 23:58
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Babakocsi! :( Szerencsére használtan vettük olcsón, de egy percet nem aludt benne soha annyira utálta. Mikor már tudott ülni kicsit jobb lett, de akkor sem volt a kedvence. 10 hónaposan elindult, azóta kb ha 2x elővettük...most másfél éves.
2015. márc. 18. 06:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Körömvágó olló, fülpálcika, vízhőmérő.

A többi dolog mind bevált. Én személy szerint imádom a pelenkázó táskát, nagyon praktikusnak találom. Vízhatlan az egész belülről, van benne egy pelenkázó alátét, elnyel mindent, strapabíró és eléggé uniszex ahhoz, hogy párom is simán tudja használni, ha egyedül megy. Mi rengeteget használtuk. Tápszeres lett a lányom néhány hónap után, így a cumisüveges dolgokat és a melegen tartást is meg kellett oldani. Elég sokáig keresgéltem, mire találtam olyan táskát, amibe belefér a cumisüveg (nem értem, hogy ezt miért rontják el, nagyon sokba bele sem megy szélesebb üveg) és még nagyjából melegen is tartja. De így is kellett végül még pluszba egy kis termoszt is vinnem, a legnagyobb hidegben csak az vált be.

2015. márc. 18. 07:14
 17/22 anonim ***** válasza:

mellbimbókiemelő

amikor pici volt,azzal se kapta be jól,mellbimbóvédő kellett. mikor meg nagyobb lett,már azért nem kellett mert ment anélkül is

kézi mellszívó

nekem semmit nem fejt,hiába volt benne csak a gépivel jött

babapaplan

inkább takarót meg hálózsákot adtam rá,ezeknek a paplanoknak a többsége merev vacak

a baldachint nem tudom eldönteni, a fal kék,mivel lányom van lányosítani akartam a szobát rózsaszín baldachinnal. nagyon szép,de most fél éves,és lassan vehetjük le,mert amit ér álmában azt magára húzza pl. a baldachin függönyt is

cumisüvegek

avent szettet,mam üvegeket,tomme tippeet vettem. végül nem lett tápszeres bár az elején úgy nézett ki, és csak medela calma üveget adok neki

sima előkék

1 evés egy előke. meguntam a vanishezést,vettem műanyag letörölhetőt

nem bolygókerekes babakocsi

lecseréltük,mert halálom volt,hogy nem kanyarodott,hanem úgy kellett rángatni

svéd etető-itató pohár,medela itató pohár

hiába mondják milyen ügyesek vele,kb 2 nap alatt talán lelefetyeli azt a mennyiséget amit kéne :D

ha tudtam volna, hogy kb 7 hónapos korára kinővi/hízza a 9-kg-ig való bébihintát inkább nagyobb súlyhatárosat vettem volna

kenguru

nagyon vacak.rosszul tartja a lábát,sehogy a hátát,fejét.lecseréltük azt is

olcsóbb darabra kapható pelus

vettünk 100-at olyan piros lett a feneke,épphogy nem sebesedett.maradtunk a pampersnél inkább nem kíséleteztem tovább

tyukik

kb 10-30 mp alatt gyönyörű ívben rúgta le őket a lábáról

gyümölcslevek

hippes alma, barack, vagy tea

egy kortyot se nyelne le a világért se belőlük :-)

a 600 féle hasfájás elleni szer.

espumisan,infacol,mecsek,gripe water,biogaia,colief,lactase comfort egyik se használt de szép több tízezres kiadás volt havonta

vízhőmérő

felesleges. úgyis benyúl az ember a vízbe,akkor is ha van benne hőmérő.akkor már nem mindegy?

szobai hőmérő

érzem ha túl,hideg meleg van,állítok amit tudok rajta,amúgy meg tizedes pontossággal úgyse tudom beállítani

autós ételmelegítő

100 év alatt talán tényleg felmelígiti. addigra úgyis éhenhalna,úgyhogy mindegy

tejkiolvasztó funkciós ételmelegítő

basszus csak hideg víz! ennyi erővel beállítom egy pohár hideg vízbe. tök felesleges volt.

amik viszont nagyon hasznosak voltak: gépi mellszívó,mikrós sterilizáló, medela calma üveg, később csatos hordozó,szundikendő (imád vele aludni) hálózsák,zoknipánt (nincs több zoknilerúgás) babakocsi (nagyon jó,hogy a hordozót rá lehet tenni a vázra,és nem kellett kivenni az ülésből,hogy elkezdjen sírni ha felébred)

2015. márc. 18. 08:31
 18/22 anonim ***** válasza:

ja az a habszivacsos termosz nekem is. semmit nem ért

előző

2015. márc. 18. 08:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Babakocsiba 2x ha volt a gyerekem (most 8 hónapos), ha megyünk valahova kenguru, egyébként meg kocsis hordozó. Most lesz majd szükség babakocsira, mert már nagy a súlya de amit vettünk az túl nagy, most egy csukható egyszerűt keresek. Ami még felesleges volt az a babamérleg, 1 hétig használtam kb, de az is tiszta szenvedés volt. Evett rendesen, nem jött ki belőle, gyarapodott így nem méregettem sose. Sterilizálót se használtam, illetve vettem egy rakat fehér textil pelust amit konyharuhának használok el, mert nemigen használom őket. Rengeteg ruhát rá se adtam, mert kinőtte. Felesleges volt még a pelenkázó is, mert mindig az ágyon pelenkáztam. Mellszívóm nem volt mondván minek, azt viszont sos-be szereznem kellett, mert becsomósodtak a melleim. Hirtelen ennyi.
2015. márc. 18. 13:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Hintőpor sose használtuk csak kiváltottuk
2015. márc. 18. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!