Hányszor alszik napközben 16 hós körüli babád?
Figyelt kérdés
Fiam még kétszer és van,hogy 2x2 órát is,de van,hogy elég neki 2x 30 perc is. Normális ez?2015. márc. 17. 21:58
1/11 anonim válasza:
13 hónaposan állt át az egyszeri, ebéd utáni alvásra a lányunk.
2/11 moncsi.81 válasza:
11 hónapos kora óta egyszer alszik kb 2 óràt.
3/11 anonim válasza:
Az enyém 18-20 hónapos korában állt át az egyszeri alvásra, viszonylag könnyen.
16 hónaposan aludt kb. fél 10-11 között, és olyan fél 3-5 között.
Amit írsz, szerintem normális, valószínűleg nem egyformán fárad el.
4/11 anonim válasza:
Most 15 hos, 2 honapja mar csak egyszer alszik delben 2-2,5 orat.
5/11 anonim válasza:
1 éves kora óta alszik egyszer a lányom, délután 1-től 4-ig.
6/11 anonim válasza:
Kb 1 éves korától alszik egyszer, 1-2 óra közötti mennyiséget dél körül.
7/11 anonim válasza:
A fiam 10 hónaposan állt át az egy alvásra. Az 16 hónaposan kb. 3,5 óra volt.
8/11 anonim válasza:
Kislányom nemsokára 1,5 éves, még mindig 2x alszik napközben. 10-től 12-ig, majd 3-tól 5-ig. + este 8-tól reggel 7-ig egyfolytában.
Én kérdeztem a neurológusunkat, hogy ez mennyire normális, azt mondta, hogy belefér. Ő korababa volt, kicsit kisebb mint az ennyi idős gyerekek, keveset eszik, kevesebb energiája van, több alvásra van szüksége.
9/11 anonim válasza:
14 hónapos kisfiú. Most tart ott, hogy egy alvás kevés, kettő meg sok, ha nem jó az időzítése.
Szerintem normális dolog.
10/11 anonim válasza:
A fiam ilyen idősen tért át a napi egyszeri alvásra. A lányom ilyenkor még aludt délelőtt és délután is, őt 22 hónaposan, bölcsi előtt szoktattam át az ebéd utáni egyszeri alvásra. Ő azóta is jó alvó, 5-6 éves koráig még otthon is aludt délután, oviban sem volt sosem gond. Most már 9 éves lesz, de est mindig hamarabb elalszik, mint a 4 éves öccse és reggel általában később is ébred. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!