5-6 hónapos babátok hányszor aludt napközben? Segítenéteek lecsökkenteni babám alvását 3-ra?
szeretném, ha már nem 4x aludna egy nap.
így alszik
reggel kel 7 fele.
alszik 2 óra múlva 1-1,5 órát. 9:30-11:00
aztán 2 óra mólva 30-60percet. 13 körül
aztán megint 2 óra múlva 30-60 percet 15 körül
és megint 2 óra múlva 30-40 percet 17:30-18:00 között
este fél9kor fekszik, előtte fürdik és eszik.
szerintem sok a napi 4 alvás! szeretnék fix napi 3 alvást.
ti hogyan csinálnátok. húzzam ki a fentlét idejét 3 órára vagy hagyjam el az utolsó alvást. De akkor sok idő telik el.
Nem tudom. :(
6 hónapos kislányom alvása
7:30 kelés
9:30 alvás
10:30 kelés
13:00 fele alvás
14:00 kelés
17:00 fekvés
18:00 kelés
22:00 alvás reggelig(nem kel fel, enni sem)
Az enyém sem alszik keveset, sőt van hogy (szinte mindig) a babakocsiban is séta közben elalszik.
Ők tudják, hogy mennyit kell aludniuk. Örülj neki!
Ha este könnyen elalszik, nem éber, akkor szerintem nem kellene belepiszkálni. Az én lányom hét hónaposan állt át a háromszori alvásra.
Most próbálkozik az egyszerivel,egyik nap egyet másik nap kettőt alszik, ez sem jobb. Egy éves elmúlt.
Addig örülj még ennyit alszik... :)
Ezen miért szeretnél változtatni? Rosszul alszik éjjel?
Az én lányom hasonlóan aludt akkoriban:
8-9 volt ébren, aludt fél órát 9kor
fél tíztől délig ismét ébren, aludt másfél órát
utána négytől megint aludt fél hatig, és onnantól fél kilencig volt ébren, fél kilenctől másnap reggel nyolcig meg átaludta az éjjeleket.
Aztán 10 hónapos korától saját magának alakította úgy, hogy egyszer kezdett aludni délben, 3 órát, most 2 éves, a mai napig így történik.
köszönöm szépen, nem alszik éjszaka rosszul, csak valahogy sokallom a napi 4x alvást, de hát ez van, akkor ez így marad.
2 óra múlva kidől, nem tudok mit tenni.
4-es válaszoló: neked 4x mennyit alszik? fél- óra, másfél órát?
nekem is, amíg hideg volt, kint a babakocsiban aludt 2-3 órát is a déli alvásnál, most már nem. :) olyankor volt, hogy csak 3x aludt egy nap, de mióta ez megszűnt, azóta 4x alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!