11 hónapos babátok hányszor alszik napközben?
Nálunk 1-2 alvás van. Van mikor kb 11-12 ig éskb 4-5 ig alszik. De egyre többször van hogy délben alszik 2 órát és annyi. De így kicsit előrébb jön a vacsi és a lefekvés. Ha egyszer alszik 7-kor fürdés fél 8-kor vacsi majd 8-fél 9 felé alvás. De ha 5 kor kel fel akkor van mikor csak fél 10 felé alszik el. Nálatok hogy van? Fél 7-7 felé kel.
Nem korai a 8 órai alvás?
Miért lenne korai a 8 órai alvás? Ha reggel ugyanúgy kel, akkor tök mindegy.
A fiam, mióta nem alszik napközben, sokszor már fél 8kor alszik. Igaz, ő már lassan 4 éves. Reggel így is normál időben kel.
Amikor 11 hónapos volt, ő még 2x aludt, 1 évesen állt át, az egyszeri alvásra. Akkor nekünk is minden egy kicsit előrébb csúszott. Szerintem semmi gond nincs ezzel.
teljesen rendben van!
Nekem mindkét fiam 11-12 hós korában kezdte a 2 alvásról 1 alvásra átállást!Olyankor nekünk is este előrébb jött minden,volt olyan hogy már este fél 8-kor aludt olyan hulla volt!
Szerintem már csak azért sem baj mert jön a tél,nem lehet olyan sokáig kint maradni nem is baj ha hamarabb kerül ágyba!
11 hós a lányom.
2x alszik.
11-től 1:30ig du. 4-től 5ig
9kor alvás, 8:30körül ébred.
Nekem nagyon furi hogy van hogy fél 10-ig is fent van egy ilyen pici gyerek.
Nálunk szigorúan 8ig alszik a gyerek, annyi hogy most nyáron jó időben inkább 9kor ment aludni, vagyis addigra már aludt. 17 hós a kisfiam.
11 hónaposan délelőtt aludt 3 órát és délután 2 órát. Délután max 5ig aludt, vagyis 7kor már lehetett vinni fürdetni és fél8kor már aludt is.
11 hónaposan a kisfiam 2.5-3 óránként aludt, 3 óra ébrenlét után simán szó nélkül elaludt.
Most 17 hósan is 3-3.5 óránként alszik, annyi hogy most kezd átállni az egyszeri alvásra, egyenlőre vegyesen vagyunk.
Az én lányom akkor ezek szerint sokat alszik 11 hós.
6 és 7 között kell 7-8 között alszik el délelőtt 2 órát simán alszik és ebéd után 12 és 13 között alszik megint 2 és fél 3 órát 8 órakor fürdés fél 9-kor már alszik is :)
10,5 hónapos a lányom.
5 hónapos kora óta 1x alszik napközben, fél 11-től 12-13-ig.
Este 7-kor megy aludni, reggel 7-8 között ébred.
A 2 évesem ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!