Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos babátok hányszor...

11 hónapos babátok hányszor alszik napközben?

Figyelt kérdés

Nálunk 1-2 alvás van. Van mikor kb 11-12 ig éskb 4-5 ig alszik. De egyre többször van hogy délben alszik 2 órát és annyi. De így kicsit előrébb jön a vacsi és a lefekvés. Ha egyszer alszik 7-kor fürdés fél 8-kor vacsi majd 8-fél 9 felé alvás. De ha 5 kor kel fel akkor van mikor csak fél 10 felé alszik el. Nálatok hogy van? Fél 7-7 felé kel.

Nem korai a 8 órai alvás?

2014. szept. 3. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne korai a 8 órai alvás? Ha reggel ugyanúgy kel, akkor tök mindegy.

A fiam, mióta nem alszik napközben, sokszor már fél 8kor alszik. Igaz, ő már lassan 4 éves. Reggel így is normál időben kel.

Amikor 11 hónapos volt, ő még 2x aludt, 1 évesen állt át, az egyszeri alvásra. Akkor nekünk is minden egy kicsit előrébb csúszott. Szerintem semmi gond nincs ezzel.

2014. szept. 3. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen 2x aludt. Délelőtt 10,11-fél12-ig és délután 2,fél3-4-5-ig. Este későn,10 körül aludt el,reggel 8-kor kelt. Fokozatosan próbáltam kitolni a délelőtti alvást,mert nagyon fárasztó volt,hogy este 10-kor még bohóckodott. Sikerült is,kb 15 hónapos korára rendeződtek a dolgok,azóta 1x alszik napközben,fél1-fél4-ig és este 8-fél9kor már alszik. Reggel 7-fél8 között kel,így neki is és nekünk is jobb.
2014. szept. 3. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:

teljesen rendben van!

Nekem mindkét fiam 11-12 hós korában kezdte a 2 alvásról 1 alvásra átállást!Olyankor nekünk is este előrébb jött minden,volt olyan hogy már este fél 8-kor aludt olyan hulla volt!

Szerintem már csak azért sem baj mert jön a tél,nem lehet olyan sokáig kint maradni nem is baj ha hamarabb kerül ágyba!

2014. szept. 3. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:

11 hós a lányom.

2x alszik.

11-től 1:30ig du. 4-től 5ig

9kor alvás, 8:30körül ébred.

2014. szept. 3. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
az én lányom már 16 hós,de még mindig sokszor az van,mint nálatok. legtöbbször már csak 1x alszik,de ha reggel nagyon korán kel,akkor már délelőtt 10-kor alszik. ilyenkor vagy sikerül elaludni 3-4 felé újra,de leginkább nem és 6-kor már KO. szerencsétlen. ha ilyenkor hagyom elaludni,akkor 11-ig le se mlehet lőni. ha meg nem hagyom,akkor alig lehet elhúzni a fürdést 7-ig. szóval egy katasztrófa,ha korán alszik el délelőtt. remélem mihamarabb megedződik és bírja majd mindig a strapát legalább délig.
2014. szept. 3. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon furi hogy van hogy fél 10-ig is fent van egy ilyen pici gyerek.

Nálunk szigorúan 8ig alszik a gyerek, annyi hogy most nyáron jó időben inkább 9kor ment aludni, vagyis addigra már aludt. 17 hós a kisfiam.

11 hónaposan délelőtt aludt 3 órát és délután 2 órát. Délután max 5ig aludt, vagyis 7kor már lehetett vinni fürdetni és fél8kor már aludt is.

11 hónaposan a kisfiam 2.5-3 óránként aludt, 3 óra ébrenlét után simán szó nélkül elaludt.

Most 17 hósan is 3-3.5 óránként alszik, annyi hogy most kezd átállni az egyszeri alvásra, egyenlőre vegyesen vagyunk.

2014. szept. 3. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Az èn kisfiam 10 hós,dèlelőtt 2x alszik,de hajnali 5kor kel.a masodik alvàs vège dèl ès 1 óra közè esik,innentől fent van 6-7ig, de legkèsőbb este fèl8kor alszik.
2014. szept. 4. 01:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom akkor ezek szerint sokat alszik 11 hós.

6 és 7 között kell 7-8 között alszik el délelőtt 2 órát simán alszik és ebéd után 12 és 13 között alszik megint 2 és fél 3 órát 8 órakor fürdés fél 9-kor már alszik is :)

2014. szept. 4. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:
milyen szerencsések vagyilyen sokszor és ilyen sokat alszik a gyerkőc :) szívesen átvállalnék pár órát tőletek :)
2014. szept. 4. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:

10,5 hónapos a lányom.

5 hónapos kora óta 1x alszik napközben, fél 11-től 12-13-ig.

Este 7-kor megy aludni, reggel 7-8 között ébred.

A 2 évesem ugyanígy.

2014. szept. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!